Anot tamsiaplaukės gražuolės, jos šokiai prasidėjo nuo gimnastikos.

„Sugalvojau, kad noriu padaryti špagatą – tapti lankstesne, šokti“, – laidai „KK2“ pasakojo Rimgailė.

Kaip tarė, taip ir padarė – pasikvietė meistrą, kuris lubose išpjovė skylę, skelbimų portale nusipirko stulpą ir už porą šimtų eurų įsirengė nuosavą šokių aikštelę. Mergina perspėja visus norinčius kambaryje turėti šokių stulpą – atrama būtinai turi būti betoninė, kad instaliacija gerai ir tvirtai laikytųsi.

Šokti ant stulpo gali visi, tik tam reikia nemažai treniruočių ir jėgos. Šoka ir vyrai ir moterys. Tiesa, kavalierių treniruotėse Rimgailė yra mačiusi tik vieną.

„Tikrai labai sportiškai, gražiai sukasi. Bet man keista matyti vyrus šokančius ant stulpo“, – dėstė pašnekovė.

Mergina aiškino, kad dažnas klaidingai šokius ant stulpo supranta kaip kažką nepadoraus. Nors striptize taip pat naudojamas stulpas, Rimgailė sako, kad gretinti šokius ir striptizo meno nereikėtų.

Paklausta, ar šokdama nepatiria traumų, gražuolė atsakė, kad dažnai kūną nusėja mėlynės – šokiui tikrai reikia daug jėgos, kritimai irgi ne reti. Be to, reikia stipriai suimti stulpą.

„Tiesiog turi laikytis, spaustis. Jei darysi įvairius fitneso triukus, pavyzdžiui, kabėjimą žemyn galva, galima ir rimtai susižeisti – kristi ant galvos, kaklo“, – patirtimi dalijosi Rimgailė.

Mergina neslepia, kad rodydama savo šokius internete, dažnai sulaukia kvietimų į pasimatymą. Tam, kad apsigintų nuo būrio gerbėjų, Rimgailė įvedė taisyklę.

„Kavos puodelis su manimi kainuoja 100 eurų. Kol kas nėra, kas būtų sumokėję – dėl to šis metodas toks geras, niekas susitikinėti nebenori“, – pasakojo R. Šliktaitė.

Daugiau žiūrėkite „KK2“ laidoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją