Olandija – šalis, kurioje Giedrė atsitiesė po mokykloje besitęsusių patyčių, apie kurias papasakojo laidos žurnalistei Donatai Gutauskienei. „Esu labai jautri, kadangi iš manęs daug tyčiojosi. Ir dėl šypsenos, ir dėl to, kad mano tėvai neturtingi. Kai buvau trylikos, mane kelios merginos sumušė. Tas žeminimas užsitęsė metus. Atrodo, atsigavau, pakeičiau mokyklą, atrodo įsivažiavau ir jos vėl grįžo“, – pasakojo Giedrė.

Neištvėrusi patyčių, Giedrė vienuoliktoje klasėje nusprendė mesti mokyklą. Paklausta, ar nebuvo ją užstojančių bendramokslių, pašnekovė, deja, negalėjo atsakyti teigiamai. „Tai va, kad nelabai. Aš esu iš Kauno rajono, kur jau grynai kaimas. Paskui perėjau mokytis į Palemoną, Kauno pakraštyje. Tačiau žmonės ir ten vienodi“, – kalbėjo mergina.

Didžiausias Giedrės siekis buvo užsidirbti pinigų, tad nusprendė emigruoti – išvyko dirbti į Olandiją. „Dirbau restoranuose padavėja, virtuvės asistente. Teko ir indus plauti. Įvairiausių dalykų patyriau. Įdomi tos patirtys. Ten gali užsidirbti ir bent jau saugiai jaustis“, – kalbėjo ji.

Dar gyvendama Olandijoje Giedrė atsitiktinai pastebėjo Maybacho vaizdo įrašus internete. Laurynas jai pasirodė „visai fainas“ vyrukas, kuris galėtų daug daugiau nei tik maukti aliejų. Dėl tokių ir panašių iššūkių jis ir pagarsėjo internete.

Giedrė su Maybachu ilgai susirašinėjo internetu, kol Laurynas viską metęs išlėkė pas ją į Olandiją.

„Tada dirbau siuntų sandėlyje. Paprastas darbas. Tąkart vilkėjau treningą, buvau visiškai nesiruošusi, bet parašiau: „Gerai, išeinu“. Ir susitikome. Aš buvau visiškai natūrali, nežinau, ar patikau. Sakė – nelabai patikau“, – prisipažino Giedrė.

Giedrė ir Laurynas draugauja jau pusę metų. Maybachas ją parsivežė atgal į Lietuvą, kur apsigyveno kartu. Jie dažnai pykstasi, dažnai skiriasi ir taikosi bei visas gyvenimo dramas transliuoja rodo savo sekėjams socialiniuose tinkluose.

„Ji tikrai mane žemina labiau negu aš. Žmonės ne viską mato. Jeigu ji miega su kitu, važiuoja pas kitą, rašo kitiems. Ir viską man rodo. Gyvena su kitais. Čia ne pažeminimas? Žodis – dar p***, veiksmai – čia yra virš žodžių“, – įsikišęs TV laidoje pakomentavo Maybachas.

„Dabar aš jums paaiškinsiu normaliai. Aš jam sakau – jeigu jis žemins mane, elgsis blogai, aš rašysiu ir atrašysiu. Tad jam parodau: „Žiūrėk, aš jau susirašinėju tiek ir tiek. Iki susitikimo liko mažai“. Jeigu jis toliau taip elgsis, paimsiu ir susitiksiu“, – paaiškino Giedrė.

Paklaustas, dėl ko myli savo merginą, Laurynas nė nesudvejojo: „Ji labai draugiška, labai nuostabi, labai nereali yra“.

Tuo tarpu Giedrė sudvejojo. „Kol mano gyvenimas yra nestabilus, kol nedarau to, ko noriu… Nors aš tikrai stengsiuosi visomis prasmėmis. Ir tada, jeigu jis ir toliau taip elgsis, aš tikrai tikrai jį paliksiu. Tai yra faktas“, – atviravo Giedrė, kuri draugaudama su skandalinguoju Maybachu išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose.

„Tik Tok“ ją seka 32,5 tūkst. internautų. Giedrės svajonė – tapti dainininke. „Kai jaučiuosi blogai net ir prisiminimas dainos, kurią mėgstu, man padeda atsigauti. Muzika yra didžiausias mano hobis ir troškimas“, – tvirtino mergina.

Savo socialiniuose tinkluose Giedrė reklamuoja įvairią produkciją, kuri jai padeda ir pasigražinti, ir užsidirbti pinigų.