Pasak moters, ji galėjo seniai ištekėti ir susilaukti vaikų, tačiau to nepadarė ir nė neketina daryti, jeigu to reikia tik tam, kad atitiktų aplinkinių įsivaizduojamas normas.

Modeliu Simona dirbo 16-a metų, dėl šio darbo išmaišė visą pasaulį, susipažino su kitomis kultūromis, gerokai praplėtė akiratį. Tai jai padėjo suprasti, kad gyvenime kiekvienas galime rinktis, kuo norime būti, kurti šeimą arba likti viengungiais ir aplinkinių nuomonė čia nieko nereiškia.

Simona Starkutė dažnai sulaukia klausimo, kas ja negerai, kad niekas jos neima į žmonas

Simona pasakos, kad yra tikintis žmogus, kiekvieną vakarą palydi malda, todėl santuoka jai reiškia ne šiaip sau pasižadėjimą, bet svarbų įsipareigojimą.

„Neįsivaizduoju savęs stovinčios prie altoriaus ir prieš Dievą prisiekiančios meilę visam gyvenimui, kai nesu savimi garantuota. Tai ir yra didžiausia mano problema. Aš bijau apgauti Dievą, kad negalėsiu išpildyti pažado“, – pasakojo Simona.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20.00 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją