Mokolų kaime augusi S. Nainė kilusi iš paprastos, tačiau mylinčios ir dėmesingos šeimos. Kaip laidoje tikins ji pati – namai visada būdavo pilni Simonos bičiulių, visiems užtekdavo ir užkandžių.

„Mums niekada nebuvo pasakyta, kad negalime pasikviesti kiemų draugų ar klasės draugų, nes galbūt neturim pietų. Pas mus žmonių buvo visą laiką – mūsų mama niekada nepasakydavo, kad mes neturim, mes negalim. Visada visiems užtekdavo ir pietų, pats skaniausias desertas būdavo batonas, sviestas ir cukrus. Gyvenom pirmame daugiabučio aukšte ir mama tiesiog per langą visiems tą batoną dalindavo. Nors gyvenom tikrai paprastai, bet nebuvome skurdžiai – kartais negalėdavome sau kažko leisti, kažkokio drabužio, bet niekada nejautėme nei meilės stygiaus iš tėvų, taip pat nejaučiau, kad kažko neturėtume, – atviraus Simona. – Mums visi sakydavo: „na, bet tos mergaitės ir rengiasi...“. O mama atsakydavo: „bet nepatikėsit, jos rengiasi iš skudurynų“.

Jau kurį laiką su Natalija Bunke besibičiuliaujanti Simona tikins nežinanti datos, kada prasidėjo jųdviejų draugystė. Tačiau moteris puikiai prisimena pirmąjį susitikimą, įvykusį namų aplinkoje.

„Natalija man visada buvo „teta Natalija“, – juoksis S. Nainė. – Nors Natalija tik penkeriais metais už mane vyresnė. <...> Aš į ją kreipdavausi „jūs“. Anksčiau neturėjome ryšio. Mes nežinome datos, kada prasidėjo mūsų draugystė, bet prieš kokius 4-5 metus mes ėmėme sekti viena kitą socialiniuose tinkluose. Aš pamačiau, kad ji apsipirko vienoje parduotuvėje steikiukų, jūros gėrybių ir aš jai parašiau: „tai kada kepam?“. O ji irgi labai imli naujom pažintim – niekada neatstumia žmonių, tad mes susitarėm, kad ji atvažiuos į svečius. <...> Mes su Natalija iš karto radome bendrą kalbą – viskas išsirutuliojo iki gražios draugystės, pajūry – namus per sieną.“

Natalijos ir Simonos draugystė – išties neeilinė. Prieš kurį laiką S. Nainė su Jonu gyveno pas bičiulius – N. Bunkė su mylimuoju pasiūlė kambarį savo name tuo metu, kai pora ieškojo laikinos vietos gyvenimui.

„Įsigijome namą su paskola – bet žinot, kaip būna, viskas vėluoja, stringa. Buvo vasara ir Natalija sako: „taigi pagyvenkit pas mus“. Bet viskas išsitęsė – gyvenome pas juos kelis mėnesius, bet nebuvo trinties, nes Jonas su Natalija vasarą turi daug renginių, koncertų, tai aš buvau ta namų šeimininkė“, – tikins Simona.

Apie Simonos meilę šunims, santykius su Laima Lapkauskaite bei prekės ženklo „Nunu“ pradžią galite žiūrėti Delfi TV laidoje „Pas Editą“ penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)