Apdovanojimus rengia Lietuvių kino akademija (LiKA), vienijanti per 30 narių. Šiemet, pasikeitus taisyklėms, jie visi gavo teisę balsuoti už Atrankos komisijos sudarytus nominantų trejetukus (tik Metų geriausio pilnametražio filmo nominacijoje varžosi 2 filmai), todėl rezultatai gali pateikti daug netikėtumų.

Primename, kad Metų geriausiu TV filmu pretenduoja tapti ir Lietuvos televizijos filmas „Giminės. Po dvidešimties metų“ (režisierius S. Vosylius, prodiuseris A. Žvinakevičius).

Šventės rengėjai žada, kad ceremonijos programoje netrūks staigmenų. Renginį vesti „puse etato“ pakviestas Lietuvos televizijos laidų vedėjas, charizmatiškasis Žygis Stakėnas. Jo „didysis kolega” – televizijos vilkas, žurnalistas ir dainininkas Marijus Mikutavičius.

Ceremonijoje skambės muzika iš klasika tapusių kino filmų. Scenoje pasirodys Mantas Jankavičius, Erica Jennings, Edmundas Seilius, Kristina Zmailaitė, Evelina Sašenko, choras „Ąžuoliukas”, „Electric Ladies” ir kiti. Didžiajame ekrane už jų nugarų pasirodymų metu skleisis ir nostalgiškai jaudins kinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją