Ekstremalių triukų meistras praleido dvi minutes galvą užrakinęs vandens pilnoje dėžėje – visą tą laiką jis negalėjo įkvėpti.

M. Johnsonas ketino dėžę atidaryti per minutę ir 45 sekundes – toks buvo vadinamasis saugus laikas triukui užbaigti, tačiau jis netikėtai užtruko, tad ant scenos pasirodė paramedikai, pasiruošę skubiai suteikti pagalbą, skelbia „The Sun“.

Iš viso dėžei atrakinti ekstremalui prireikė dviejų minučių ir 21 sekundės.

Pasirodymą galite pamatyti čia:

Per plauką tragedija nesibaigusį triuką stebėję keturi laidos teisėjai buvo sukrėsti, Simonas Cowellas M. Johnsoną pavadino bepročiu.

„Tai puikus pasirodymas tiems, kas svajoja pamatyti, kaip kas nors prigeria. Man buvo labai neramu, o kai dar pamačiau paramedikus“, – sakė Davidas Williamsas.

Amanda Holden, kai Mattui pagaliau pavyko įkvėpti oro, net pašoko iš savo vietos: „O Dieve, kaip man tai nepatiko, visą tą laiką kartu su tavim buvau sulaikiusi kvapą. Pati vos nepraradau sąmonės. Neįtikėtinas reginys – tu labai drąsus, džiaugiuosi, kad viskas baigėsi gerai“.

Laidos žiūrovai tiesiog įsiuto, kai Mattui visgi užsitikrinti vietos finale nepavyko.

„Kaip tai įmanoma, kad Mattas nepateko? Jis vienintelis į šį apgailėtiną šou atnešė pavojaus ir šiurpuliukų, o britai kažkodėl to nesupranta“, – piktinosi vienas.

„Galiu tik pasakyti, kad Mattas Johnsonas pats geriausias, jis nuo pat pradžių buvo mano favoritas, jis tikrai buvo vertas finalo“, – rašo kitas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)