Kino gerbėjai jau galėjo įsitikinti, kad „Delfi kine“ gausu pripažintų režisierių darbų, išskirtinės aktorių vaidybos ir net išrankiausio skonio žiūrovų įvertinimo sulaukusių istorijų. Šįkart susirinkusiųjų prie televizorių ekranų dėmesį prikaustys aštrių emocijų ir netikėtumų kupini filmai.

Šeštadienio vakarą, kovo 5 d., 21 val. „Delfi TV“ eteryje vesternas „Laukiniai arkliai“. Filmas pasakoja apie Teksaso reindžerius, narpliojančius net 15 metų senumo bylą. Jie bando išsiaiškinti, kas kaltas dėl paslaptingo mažo berniuko dingimo.

Permainingas tyrimas ir naujai atrasti įkalčiai rodo, kad berniukas veikiausiai buvo nužudytas, o dėl nusikaltimo įtariamas vietinis fermeris. Tačiau dabartinis fermos šeimininkas noru bendradarbiauti su įstatymo sargais nedega. Ar pavyks reindžeriams rasti atsakymą į taip ilgai neįmintą mįslę? O gal kaltieji ir toliau išvengs atpildo?
Juostos „Laukiniai arkliai“ režisierius ir scenarijaus autorius – R. Duvallis, kuris filme sukūrė ir vieną pagrindinių vaidmenų. Tai naujausias jo režisūrinis darbas. Be šio aktoriaus įkūnytų personažų neįsivaizduojami tokie klasika tapę kūriniai kaip „Krikštatėvis“ ar „Šių dienų apokalipsė“.

Šlovingą jau 7 dešimtmečius trunkančią R. Duvallio karjerą žymi gausybė svarbiausių įvertinimų, tarp kurių „Oskaro“ statulė, keturi „Auksiniai gaubliai“ ir du „Emmy“ apdovanojimai. Ekrane kino legendai kompaniją taip pat palaikys „Oskarui“ nominuotas Dž. Franco bei „Perl Harboro“ žvaigždė Dž. Hartnettas.

Sekmadieni, kovo 6 d., 21 val. kriminalinių ir veiksmo filmų gerbėjus prie ekranų sukvies įtempto siužeto trileris „Medžiotojo malda“. Buvęs karys, su priklausomybėmis kovojantis Styvenas Lukas yra samdomas žudikas. Vieną dieną jis sulaukia užsakymo nužudyti jauną merginą Elą. Tačiau vyro planus sugriauna netikėtos aplinkybės.

Nepavykus užsakytai žmogžudystei prasideda pavojingas katės ir pelės žaidimas, kurio metu samdomas žudikas ir jo auka turėjusi tapti mergina patys atsiduria persekiotojų taikiklyje. Vienintelė Luko ir Elos viltis išgyventi – išsiaiškinti kontraktą išdavusių ir juos į pavojų įstūmusių asmenų tapatybes. Todėl siekdami teisingumo filmo herojai leidžiasi į pražūtingas paieškas. Tačiau ar priešai susivienys dėl bendro tikslo? Kaip jiems seksis išvengti klastingų spąstų?

„Medžiotojo malda“ į ekranus perkelia daugiau nei tuziną knygų suaugusiesiems ir jaunimui parašiusio populiaraus belgų rašytojo K. Wignallo istoriją. Pagrindinį filmo herojų Styveną Luką įkūnija juostoje „Avataras“ išgarsėjęs veiksmo filmų asas S. Worthingtonas. Greta jo pasirodo ir pavojuje atsidūrusios jaunos merginos vaidmenį atlieka kylanti JAV kino žvaigždutė O. Rush.

Patyręs veiksmo filmų režisierius Dž. Mostowas šį trilerį kūrė daugiau nei trejus metus. „Medžiotojo malda“ buvo filmuojama net 6 šalyse: JAV, Jungtinėje Karalystėje, Šveicarijoje, Vokietijoje, Ispanijoje ir Vengrijoje.

Šeštadienį ir sekmadienį „Delfi kino“ filmai leis žiūrovams įsijausti į rizikingose situacijose atsidūrusių herojų kailį ir drauge su jais pakvies ieškoti atsakymų į sunkiai įmenamus galvosūkius. Šį savaitgalį „Delfi TV“ – kaip niekada daug kvapą gniaužiančių vaizdų, nuotykių ir adrenalino.

Į kino pasaulį su „Delfi kinu“ žiūrovai gali leistis kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį 21 val. per „Delfi TV“.

Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją