Danielio vaidinamas Činas Ho Kelis - buvęs Honolulu policininkas, klaidingai apkaltintas korupcija. Jis ir dar trys bebaimiai teisuoliai yra naujoji komanda „Penki Nulis“, pasiryžusi sučiupti visus Havajų nusikaltėlius.

43 metų Pietų Korėjoje gimęs aktorius Danielis De Kimas kelerius metus iš eilės populiarių žurnalų „People“ ir „TV Guide“ buvo pripažintas vienu iš seksualiausių planetos vyrų. Savo karjerą pradėjęs Niujorke, klasikiniuose spektakliuose „Romeo ir Džiuljeta“, „Ivanovas“, „Lėlių namai“, tapęs dailės mokslų magistru, karjerą tęsė filmuose ir TV serialuose.

Du vaikus auginantis Danielis pats gyvena Havajuose, prieš porą metų Honolulu atidarė savo restoraną. Meilės Havajams neslepiantis Danielis prisipažįsta, kad šioje saloje gera augti vaikams, o saloje sklando „didi dvasia“.

- Esi vaidinęs daugybėje serialų. Kuo šitas vaidmuo skiriasi nuo visų kitų?

- Man niekada nesiūlė vaidinti vieną iš pagrindinių veikėjų. Malonu, kad pagaliau sulaukiau ir tokio vaidmens. Seriale „Dingę“ buvo daugybė personažų, šiame – keturi pagrindiniai. Dirbam visi kartu.
Sužavėjo tai, kad scenarijaus autoriai – žinomi rašytojai, esu jų gerbėjas. Tad žinojau, kad personažas – gerose rankose. Čino istorija įdomi, tai man labai svarbu. Jam ant kulnų lipa tamsios praeities šešėlis, o ateities perspektyvos kabo ant plauko – dramatiški pamatai, ant kurių ir reikėtų statyt personažą. 

Be to, pats gyvenu Havajuose, tad apsidžiaugiau sužinojęs, jog pasitaikė proga dirbti valstijoje, kurioje ne dažnai filmuojami serialai.

- Jau daugelį metų Havajus vadini savo namais. Kuo jie tokie ypatingi ir ar galėtum Havajus pavadinti penktuoju serialo personažu?

- Labiausiai Havajai man patinka dėl to, kad tai puiki vieta šeimai. Vaikams čia leidžiama augti lėčiau, nei tokiuose miestuose kaip Niujorkas ar Los Andželas. Šeima man labai svarbu. Pamaniau, neapsiriksiu, jei pasirinksiu Havajus. Be to, čia fantastiškas oras, paplūdimiai ir žmonės. Čia sklando didi dvasia, kurios nejaučiu žemyne. Ir tikrai Havajus galėčiau pavadint penktuoju personažu. Serialas nebūtų tas pats be šių vietų peizažo, be kalnų ir paplūdimių.

- Kaip pasiruošei fizinės ištvermės reikalaujantiems epizodams?

- Nereikėjo kaip nors ypatingai ruoštis, pakako patirties, kurią jau buvau įgijęs. Tiesą sakant, neturiu laiko kovos menams ir netgi reguliarioms treniruotėms. Bet tikiuosi, pakanka to, ką moku.

- Ar yra panašumų tarp tavęs ir Čino Ho Kelio?

- Činas Ho yra kilniaširdis, norėčiau manyti, kad ir aš bent kartais toks esu. Man patinka, kad jis gyvena šiose salose. Po septynerių metų gyvenimo Havajuose save laikau vietiniu, tad tarp mūsų tikrai daug bendra.

- Kilo daug diskusijų dėl serialo tinkamumo internacionalinei auditorijai. Kodėl manai, kad serialas taps populiarus tarptautiniu mastu?

- Seriale tikrai yra universalių temų visam pasauliui. Policininkų ir nusikaltėlių tematika yra aktuali visoje planetoje, čia nieko neįprasto. Žiemą, kai mažai saulės, yra smagu įsijungti televizorių ir jo ekrane išvyst bikinius, paplūdimius ir gražiausius pasaulio vaizdus.

- Kas vaidinant Činą Ho Kelį tau buvo tikras iššūkis?

- Tam tikrais atžvilgiais visi vaidmenys - man iššūkis. Činas Ho Kelis nuostabus tuo, kad jį persekioja tamsūs praeities šešėlis, bet jis siekia pritapt prie naujos komandos ir turi ką pasiūlyti. Činas imlus technologijoms ir sugeba puikiai pateikti informaciją.

Serialas Havajai 5.0“ su Danieliu De Kimu – pirmadieniais 22.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją