Greitai ekranus pasieksiančiame šio šou epizode pavadinimu „Stereotipinė diena“ tėvai gėjai Camas ir Mitchellas savo dukteriai Lily surengia susitikimą su translyčiu Tomu.

Lily žaidimų draugo Tomo vaidmenį atliks 8-metis translytis aktorius Jacksonas Millarkeris, rašo time.com. Šį aštuntojo sezono epizodą režisavusi Ryan Case socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino J. Millarkerio nuotrauka.

„Tai Jacksonas Millarkeris, - rašo R. Case. – Jam aštuoneri, jis yra iš Atlantos, jis translytis. Šią savaitę „Modernioje šeimoje“ jis atliks Lily draugo Tomo vaidmenį, jis iš tiesų šaunus. Tai viena iš priežasčių, kodėl man patinka būti šio šou dalimi.“

Televizijos šou „Oranžinė – nauja juoda“ ir „Nešvilis“ jau rodyti atvirai translytiškumą deklaruojantys aktoriai, tačiau „Moderni šeima“ – pirmas televizijos projektas, kuriame bus parodytas atvirai translytiškumą deklaruojantis vaikas.

Raginimas aktyviau reikštis translytiškumui pramogų industrijoje nuskambėjo ir rugsėjo 18 d. iš seriale „Permatomas“ vaidmenį atlikusio aktoriaus Jeffrey Tamboro lūpų 68 kartą surengtų „Emmy“ apdovanojimų teikimo ceremonijoje.

Apdovanojimą už pagrindinį vaidmenį komediniame seriale pelnęs aktorius atliko translytės moters vaidmenį.

„Nebūčiau nelaimingas, jei būčiau paskutinis cislytis (žmogus, kurio biologinė ir socialinė lytys sutampa) vyras, atliekantis translytės moters vaidmenį televizijoje“, - tada sakė jis.

Naujoji „Modernios šeimos“ serija „Stereotipinė diena“ ABC kanalo eteryje bus rodoma rugsėjo 28 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)