Kad jis ryšis tokiai avantiūrai netikėjo nei pats vyras, nei jo artimieji bei pažįstami: „Šį sekmadienį net mano sūnui skambino draugai iš mokyklos ir sakė – ar matei? Tavo tėtis dainavo su Skrebučio kauke! Daug žmonių man rašė ir niekas nenorėjo patikėti, kad aš dainavau. Buvo net tokių, kurie galvojo, kad ten buvo paleistas Aleksandro Makejevo įrašas. O aš visiems turėjau aiškintis, kad iš tiesų dainavau aš pats!“

Sergejus prisipažįsta, kad jeigu sulauktų dar kartą pakvietimo nedvejotų nė akimirkos, nes emocijas, kurias patyrė stovėdamas „Kaukių“ scenoje, prisimins visą gyvenimą, rašoma pranešime spaudai.

Sergejus Maslobojevas projekte „Kaukės“

„Visada galvojau, kad nemoku dainuoti ir atrodyčiau kvailai. Bet man patinka sau mesti iššūkį ir išeiti iš komforto zonos. Taip, lengva nebuvo, bet, kai nusiimi kaukę, tai, ką jauti, yra neįkainuojama“, – sakė jis.

Laidos režisierės Gintarės Nemanytės-Lungienės paslaptingą skambutį žinomas vyras taip pat prisimena su šypsena veide: „Tiesą sakant, buvo labai keista. Nes man skambina ir sako – sveiki, čia dėl mūsų paslapties skambinu! O aš tuo metu ne vienas važiavau automobilyje ir pasakiau, kad perskambinsiu. Mano draugas tuo metu tik į mane pažiūrėjo, nes nesuprato, kas čia vyksta. Šiaip esu labai atviras žmogus ir neturiu paslapčių. Tai buvo truputį nejauku, bet, kita vertus, čia juk toks baltas melas.“

Apie tai, kad neretai po kaukėmis besislepiantys žinomi žmones įgauna ir naujas pravardes, jau sklando legendos. Vis dėlto, garsus kovotojas iš kalbų, jog bus vadinamas Skrebučiu, tik pasijuokia.

Sergejus Maslobojevas projekte „Kaukės“

„Tegu vadina! Aš moku iš savęs pasijuokti. Dabar irgi kai į socialinius tinklus daug dedu apie mėsavalgystę, sulaukiu įvairios kritikos, bet nekreipiu dėmesio. Nesu gyvenime sutikęs nei vieno protingo žmogaus, kuris žemina kitą. O čia aš jaučiau vien pozityvą ir labai džiaugiuosi gavęs tokią išskirtinę galimybę!“ – sakė jis.

Jau šį sekmadienį LNK šou „Kaukės“ gerbėjų laukia dar daugiau staigmenų, nes prie jau esančių dalyvių prisijungs net dvi naujos kaukės. Todėl nepamirškite 19.30 val. įsijungti LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją