Užkulisiuose pusbalsiu šnabždamasi, jog viena dalyvė yra žinomos Lietuvos dainininkės Girmantės Vaitkutės antrininkė. Būtent ji sekmadienį žengs ant aklųjų perklausų scenos. Dvidešimtmetė Aušrinė iš Kauno sutinka, jog žmonės pastebi jos ir žinomos moters panašumus: „Labai dažnai žmonės tai sako. Ir aš pati matau tarp mūsų panašumų.“

„Lietuvos balse“ debiutuosiančią atlikėją kartą buvo užgriuvusi net G. Vaitkutės šlovė. Kai garsi dainininkė pirmą kartą pasirodė TV eteryje, kitą dieną Aušrinę mokykloje ėmė sveikinti lietuvių kalbos mokytoja ir klasės draugai. Mergina iš pradžių net nesuprato, kad vyksta ir kodėl ją sveikina.

„Esu buvusi jos koncertuose, bet asmeniškai jos nepažįstu. Išties, norėčiau susipažinti“, - pasakoja „Lietuvos balso“ dalyvė. Ar Aušrinei taip pat pasiseks „Lietuvos balse“ ir savo balsu pakerės mokytojus kaip Girmantė pakerėjo visą Lietuvą?

Girmantė Vaitkutė
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)