Visi duetai kaip įmanydami stengiasi pavergti visas komisijos ir žiūrovų simpatijas. Kartu su šokėju Šarūnu Kirdeikiu projekte dalyvaujanti Katažina Zvonkuvienė kas kartą pademonstruoja itin išmoningus pasirodymus.

Praėjusioje laidoje pora parodė gmnastikos įgūdžius ir dainavo tiesiog ore, besilaikydami tik ant medžiaginės juostos, o šį kartą dainos kulminacija tapo Katažinos įvaizdis.

Besibaigiant dainai Katažina nusiėmė peruką, kuris tobulai atitiko tikrąją jos šukuoseną ir pasirodė plika.

Katažina Zvonkuvienė

Pusfinalio metu žiūrovai pamatys daugybę staigmenų. Vienas jų – vyriškas Deivido Zvonkaus ir komisijos nario Stanislavo Stavickio-Stano duetas. Tai ne vienintelė vakaro staigmena, po kelių dainų ant scenos lipo dar vienas komisijos narys - Giedrius Drukteinis. Jis duetu užtraukė su Natalija Bunke.

Pusfinalio metu dainavo ir žiūrovai. Iš tolimo Lietuvos krašto atvykusi Radžio gerbėja ne tik nepagailėjo piktų replikų Rūtai Ščiogolevaitei, esą šį per daug neigiamai vertina duetus, bet ir užtraukė kelis posmelius.

Ilgą kelią projekto metu ir žiūrovų bei komisijos simpatijas pelnė šios poros: Radžis Aleksandrovičius irDonata Gutauskienė-Laisva, Tadas Rimgaila ir Samanta Tina, Vaida Genytė ir Jonas Kalėda, Katažina Zvonkuvienė ir Šarūnas Kirdeikis bei Beata Nicholson ir „Du Donatai“.

Kas šįmet laimės projektą ir pelnys ne tik prestižinius auksinius mikrofonus, bet ir 7 tūkstančius eurų, paaiškės jau kitą sekamdienį. „Žvaigždžių duetai“ – kone ilgiausiai trunkantis televizijos projektas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)