Šįkart „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ – vienas populiariausių pastarųjų mėnesių šalies atlikėjų Vaidotas Valiukevičius, kuriam neįvykęs „Eurovizijos“ konkursas Roterdame nesutrukdė pelnyti visos Europos susidomėjimo ir simpatijų jo grupės „The Roop“ dainai „On Fire“.

„Kitokius pasikalbėjimus“ su „The Roop“ vėliavnešiu Vaidotu Valiukevičiumi stebėkite 20 val. Svečią kalbins Rytis Zemkauskas.

Vaidotas Valiukevičius /Foto: Ignas Gaižauskas

Penktadienio vakarą pasitikti prie savo ekranų bus kviečiami visi, kurie neabejingi menui ir kultūrai. 17 val. laidų cikle „MO muziejus. Pokalbiai“ svečių kėdėse išvysite tarptautinio pripažinimo sulaukusius lietuvių kūrėjus – Svajonę ir Paulių Stanikus.

Nors jiedu savo gyvenimo dienas leidžia Paryžiuje, tačiau jų darbus kartas nuo karto galima pamatyti ir Lietuvoje. Menininkai su žiūrovais ir pokalbio kuratoriumi Aurimu Švedu pasidalins savo istorijomis bei prisiminimais apie 10-ąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį.

Svajonė ir Paulius Stanikai

Netrukus po to, 18.30 laidoje „Iš rūbinės“ Mindaugas Kuzminskas kalbins šios savaitės svečią Martyną Pocių.

Martynas Pocius

Magiškam vakarui – aksominio balso savininkė Inga Valinskienė pakvies į savo jubiliejinį koncertą „Žvaigždė“. Jos muzikos gerbėjai prie ekranų kviečiami rinktis nuo 20.30 val.

Koncerte išvysite ir kitus lietuviškos scenos grandus: Viktorą Malinauską, Marijoną Mikutavičių, Edmundą Kučinską, Deivį Norvilą, Laurą Remeikienę, pianistą Modestą Jukną, grupę „Vairas“, Paulių Bagdanavičių, Ireną Starošaitę, Žilviną Žvagulį bei kitus.

Ingos Valinskienės koncertas Kaune

Šeštadienis, kaip visada, skirtas „Domino“ teatrui. Šįkart 17 val. išvysite Sakalo Uždavinio režisuotą Juozo Gaižausko interaktyvų monospektaklį „Aš + vienas“. Komedijoje Juozas vaidina patį save – žmogų, su kuriuo gali susitapatinti kiekvienas, ieškantis laimės ir gyvenimo prasmės.

Domino teatro spektaklis: Aš+vienas.

Sekmadienio rytą „Delfi TV“ eteris skirtas tikintiesiems. 10 val. jų laukia Šv. Mišios iš Telšių katedros.

Mišios

Vakare, 20.30 val. gerą nuotaiką dovanos Audrius Bružas, Martynas Nedzinskas ir kiti „Kito kampo“ aktoriai improvizacijų laidoje „Gero juoko dozė“.

"Kitas kampas" fotosesija / Foto: Matt Hush

Iškart po jos, 21 val. lietuviško kino gurmanus pradžiugins Algimanto Puipos filmas „Nuodėmės užkalbėjimas“, sukurtas pagal Jurgos Ivanauskaitės romanus „Ragana ir lietus“, „Placebas“ ir „Sapnų nublokšti“.

„Tai istorija apie vyrų pažemintas, maištaujančias moteris, kurios išsivaduoja tik „kitoje realybėje“. Skausminga jaunos moters aistra kunigui ir gyvenimo vidurio sulaukusios psichoterapeutės intymus dienoraštis, kurį leista perskaityti visiems norintiems“, – savo kūrinį apibūdina A. Puipa.

Kadras iš filmo "Nuodėmės užkalbėjimas"

Primename, kad „Delfi TV“ rūpinasi ir jūsų fizine būkle: kiekvieną darbo dieną 13 val. esate kviečiami prie ekranų pusvalandžio trukmės skirtingo pobūdžio ir intensyvumo treniruotėms „Sportuok namie“ kartu su profesionaliais treneriais.

Sportas namuose
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)