Rankomis ir kojomis dalyviai turi išsilaikyti apsikabinę storą kartį, kuri lėtai juda pagal laikrodžio rodyklę, bei tuo pat metu atsakinėti į M. Stasiulio užduodamus klausimus. Neišsilaikiusieji krenta nuo karties tiesiai į juodo vandens baseiną.

Ši užduotis profesionaliai sportuojančiai Indrei, ko gero, buvo itin paprasta? „Ne, tokia užduotis niekam negali būti paprasta. Ant to stulpo sudėtinga išsilaikyti. Buvau susinėrusi rankas taip, kad šiandien net pirštai ištino. O vėliau sulaukiau Mindaugo pasiūlymo padėti jam vesti laidas“, - DELFI pasakojo I. Burlinskaitė.

Atlikėja neslėpė, kad šis pasiūlymas ją labai nudžiugino. „Aš manau, kad kiekviena drąsi mergina svajoja apie tokią galimybę. Aš daug apie ką svajoju, todėl ir daug ką išmėginu“, - neslėpė Indrė, kuri prieš keletą metų jau buvo išbandžiusi laidos vedėjos amplua, kai du sezonus vedė sporto laidą.

„Tik ten mano darbas buvo sudėtingesnis, nes reikėdavo kalbinti sportininkus. Ir neretai galimybės iš anksto pasiruošti interviu nebūdavo, tekdavo juos klausinėti ekspromtu. Čia mano rolė yra lengvesnė. Aš stengiuosi kaip įmanoma aktyviau palaikyti visus dalyvius, kurie sukasi ant rodyklės“, - pasakojo ji.

Indrė į naujas pareigas žiūri labai atsakingai. Po kiekvienos laidos ji klausia kūrėjų, ką darė ne taip, gal kažką reikėtų pakeisti. Tačiau iš šių ji sulaukia daugiau komplimentų, o ne pastabų. „Gal tik nenori manęs liūdinti, nežinau“, - juokiasi mergina.

I. Burlinskaitė labai džiaugiasi ir savo televiziniu įvaizdžiu. Laidos stilistai pavertė Indrę seksualia pinup stiliaus mergina. „Dar nebuvau sutikusi tokių kruopščių stilisčių, kurios kiekvienai laidai man sukuria vis kitokį įvaizdį, apgalvotą iki menkiausių detalių“, - tikino Indrė.

I. Burlinskaitė filmuojasi naujoje laidoje "Laikykis":

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (281)