„Mes nebe paauglės, nebe merginos, mes – tikros moterys. Esame subrendusios savo vidumi ir žinome, kokios esame, o esame nurautais stogais. Visiškai nuoširdžios, neapsimetinėjančios, kad už savo honorarą galime nusipirkti rankinę, kuri kainuoja dešimt tūkstančių ar prabangų automobilį“, - pasakoja Simona ir Viktorija.

„Pinup Girls“ narės atvirauja ir apie savo draugystės ryšį. Gyvenime jos ne tik kolegės, bet ir geros draugės. „Turbūt nėra tokio dalyko, kurio negalėtume pasakyti viena kitai. Jei neturime koncertų galime savaitę laiko nebendrauti, bet vėliau mes susitiksime ir žinosime, kad niekas nepasikeitė. Žinoma būna ir momentų, kada norime pailsėti viena nuo kitos, galime susipykti ir trenkti durimis. Tačiau net jei kažkada mūsų duetas išsiskirtų, Viktorija būtų tas žmogus, su kuriuo visada norėčiau pasikalbėti“, - atvirauja Simona.

Nuo pat grupės įsikūrimo joje dainuojanti atlikėja Viktorija Sutkutė pasakoja, jog kartais mėgsta paskaitinėti komentarus internete, tačiau dažniausiai nusivilia pačiais komentatoriais. Pasak jos, kai kurie žmonės rašo komentarus net neskaitę straipsnių. Simona Nainė prisipažįsta, jog skaito visus komentarus: „Skaitau visus komentarus apie save, nes man tai įdomu. Mano vyras ir visi klausia manęs, kodėl tai darau, tačiau aš juos vis tiek skaitau, nors pati niekada gyvenime neesu parašiusi nė vieno komentaro“.

Pramoginė, muzikinė, gyvenimo būdo laida „Po laiminga žvaigžde“ kviečia žiūrovus iš dar arčiau susipažinti su Simona Naine ir Viktorija Sutkute. Laidoje „Pinup Girls“ narės taip pat pasakos apie savo laisvalaikį, pomėgius, Simonos kuriamą drabužių liniją, Viktorijos aistrą piešimui. Žavingos merginos dalinsis ir savo mintimis apie laimę ir atskleis ar mano, jog gimė po laiminga žvaigžde.

Laidą „Po laiminga žvaigžde“ žiūrėkite jau šį šeštadienį 20:30 per INIT TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)