Ramūnas tikina, kad jis - jokiais socialiniais tinklais nesinaudoja, nieko “nelaikina”, nebaksnoja, netapšnoja ir nekomentuoja, asmeninių nuotraukų nepublikuoja.

Tačiau internete Rudokas vis dėl to yra. Ir net ne vienas. „Facebooke“ galima rasti ir susidraugauti net su aštuoniais Ramūnais Rudokais.

„Be abejonės turiu daug pažįstamų, kurie sėkmingai bendrauja su manimi minėtuose profiliuose. Jie pakankamai tobulai sukurti – yra mano nutraukų, kurios nuolat atnaujinamos. Ten bendraujama su mano draugais, prodiuseriais. Tik vienintelio dalyko tas žmogus, kuris sukūrė mano profilį, neatlieka. Jis neateina į pasimatymus, kai yra kviečiamas”, - pasakos R. Rudokas.

Ramūnas nusiteikęs labai rimtai susidoroti su apsimetėliu ir viešai kviečia jį į bokso ringą. Išsamus tyrimas apie tai, kas apsimetinėja Ramūnu Rudoku „Facebooke“, jau pirmadienio vakarą laidoje „Žvaigždutės“ tik per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)