Ši ekranizacija – tai bendras ispanų „Antena 3“ ir „Boomerang TV“ darbas, debiutavęs žiūrimiausiu Ispanijos laiku ir tapęs geriausia vietinės dramos premjera per pastaruosius aštuonerius metus su 5,7 milijono žiūrovų.

11 dalių seriale vaidina Adriana Ugarte ir Raulis Arevalo. Prabangus miniserialas nufilmuotas Maroke, Ispanijoje ir Portugalijoje, kupinas turtingų, spalvingų to meto detalių, kurios priverčia mėgautis prašmatniu reginiu. Serialas buvo nufilmuotas kaip pilnametražis meninis filmas ir tituluojamas vienu ambicingiausių TV kūrinių per pastaruosius metus.

Veiksmas vyksta Ispanijos pilietinio karo metu ir įsibėgėjant Antrajam pasauliniam karui. Čia pasakojama istorija apie Sirą, užaugintą neturtingos įmotės ir išmokytą siuvėjos amato. Po asmeninių dramų ji su meilužiu pabėga į Maroką, kur leidžia ištisus mėnesius gyvendama linksmą gyvenimą. Tačiau kai baigiasi pinigai ir ji pastoja, jis palieka ją. Ji susikuria naują gyvenimą ir tampa geidžiamiausia madingų moteriškų rūbų dizainere tarp vokiečių nacių aukštuomenės. Ji pradeda dirbti britų vyriausybei, perduodama informaciją slaptosioms tarnyboms. Svaiginančios pažintys su politikos aukštuomene Sirą įtraukia į pražūtingą avantiūrą - madų ateljė tampa tik priedanga kitokiai veiklai.

Jaudinančios meilės, beprotiškų avantiūrų, įtempto laikmečio ir painių intrigų sūkurys įstabaus grožio kraštuose – tai naujas TV1 daugiaserijinis meninis filmas „Laiko gijos“ , kuris bus rodomas antradieniais 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)