Išradusi unikalią natūralių plaukų priauginimo techniką, šiandien Reveka per dieną turi devynis klientus, o karščiausio sezono metu per mėnesį uždirba net 30 tūkstančių eurų, rašoma pranešime spaudai.

 

Moteris prisipažįsta, kad tokie pasiekimai – ne atsitiktinumas ar sėkmė, o itin sunkiu darbu ir vidine stiprybe užsitarnautas rezultatas. Dvi atžalas viena auginanti moteris per pastaruosius dešimt metų patyrė ne vienas skaudžias skyrybas, buvo priversta susidoroti su ją persekiojusiais maniakais ir įveikė net du kartus puolusią onkologinę ligą – gimdos kaklelio vėžį.

Pirmą kartą šokiruojančią diagnozę moteris išgirdo būdama vos 25-erių.

„Pusę metų buvo dingę mėnesinės, nuvažiavau pasidaryti tyrimų, grįžusi namo sulaukiau skambučio – sako, turi važiuoti į ligoninę, tau skubiai reikia daryti operaciją”, – pasakoja Reveka.

 

Nei operacija, nei motinystė Revekos nesustabdė nuo noro užsitikrinti finansinę nepriklausomybę. Penkerius metus moteris dirbo be laisvadienių, tuo metu, kai laukėsi antrojo mažylio, darbus baigė tik dešimt dienų prieš gimdymą, savęs negailėjo ir dirbdavo iki paryčių, o pasaulį išvydus jos sūnui, į grožio saloną išskubėjo vos po dviejų savaičių. Ir nors jos atkaklumas pelnė ne tik pripažinimą, bet ir solidžias pajamas, Reveka laidoje prisipažins, kad milijonų dar neuždirbo: „Kuo daugiau uždirbi, tuo daugiau išleidi.“

Reveka prisipažįsta, kad sėkmės kaina buvo nesusiklostęs asmeninis gyvenimas. Supratusi, kad iki pilnos laimės jai trūksta antros pusės, moteris atkakliai jos ėmė ieškoti ne tik realiame gyvenime, bet ir internete. Nuėjusi į ne vieną pasimatymą, Reveka įgijo įvairios patirties, nuo gražių pažinčių, virtusių tvirta draugyste, iki vakarienių su iš pirmo žvilgsnio atrodžiusiais tvarkingais vyrais, kurie galiausiai paaiškėjo, kad yra liūdnai pagarsėję nusikaltėliai.

Vienas jų moteriai trejus metus nedavė ramybės ir galiausiai dėl to atsidūrė kalėjime.

„Mes labai neilgai draugavom, bet viskas pavirto į terorą ir persekiojimą. Pirmą kartą padavusi į teismą atsiėmiau skundą, nes man pagailo, galvoju, gal nereikia jam realios laisvės atėmimo bausmės, tačiau tai nesiliovė ir teismas priėmė lemiamą sprendimą“, – atvirauja moteris ir atskleidžia, kad dėl šios situacijos patirtas stresas jai kainavo atsinaujinusią onkologinę ligą. 

 

Kaip Revekai pavyko antrą kartą nugalėti vėžį, be kokių pomėgių moteris negali gyventi ir kokio nelaimingo atsitikimo dėka sutiko savo antrąją pusę, jau šiandien, 20 valandą, laidoje „Bus visko“ per LNK.