Laidos vedėja su Karolina kalbėsis kone virš debesų – oro balione! Būtent čia žinoma mergina prisimins ir ryškiausias savo modelio karjeros akimirkas, rašoma pranešime spaudai.

Dar būdama 12-oje klasėje, iškart po paskutinio egzamino, Karolina sėdo į lėktuvą ir išvyko į Kiprą, kur vyko grožio konkursas „Miss Fashion TV 2014“. Tuomet visiškai jaunutė mergina nesitikėjo, kad konkurse triumfuos ir pasipuoš nugalėtojos karūna.

O šiandien Karolina jau turi įgavusi daug daugiau patirties – mergina ne tik yra kur kas drąsesnė, bet ir turi aiškią nuomonę apie grožio industriją.

„Geriausia, kas nutiko šioje industrijoje, yra tai, kad grožio standartų ribų nėra. Mes visi esame gražūs, unikalūs ir tai – didžiausia dovana. Nesvarbu, esi jaunas ar vyresnis, ir kokios tavo kūno formos. Unikalu – lygu gražu“, – savo nuomone dalinsis Karolina.

Ir nors mergina Lietuvoje puikia atpažįstama tiek gatvėje, tiek vartant populiariausių žurnalų puslapius, kasdienybėje ji mėgsta paprastumą. Viešumoje Karolina nevengia pasirodyti tiek su paprasta apranga, tiek ir be makiažo – net ir tuomet, kai gali sulaukti kitų žmonių apkalbų. O jų, deja, Karolina tikrai sulaukia. Modelis atskleis, kad ne kartą yra gavusi įrodymų, jog yra apkalbinėjama įvairiuose šalies susirašinėjimų forumuose. Nepaisant to, Karolina stengiasi per daug į tokias apkalbas nereaguoti.

„Šiuo klausimu turiu labai griežtą nuomonę. Manau, kad taip besielgdami žmonės, ypatingai – fotografuodami ar filmuodami iš pasalų, arba šiaip toje platformoje apkalbinėdami, pažeidžia kitų žmonių teises. Ir tai – absoliučiai akivaizdu. Manau, kad reikėtų nustoti tose platformose šnypšti ir pradėti gyventi savo gyvenimus. Bet, žinoma, jei šiems žmonėms jų pačių gyvenimai yra neįdomūs, o kitų – įdomesni, tuomet ką aš galiu padaryti? Tiesiog nekreipiu dėmesio į tuos, kurie neturi savo gyvenimo“, – atviraus Karolina.

Modelis neslėps – dirbant mados industrijoje, tikrai ne viskas yra gražu ir rožėmis klota. Su žiūrovais Karolina pasidalins ir neeiline istorija, kaip su ja konkurse pasielgė kitos merginos, ir kas sunkiausia žengiant podiumu. Taip pat Karolina papasakos, kaip prasidėjo jos karjera ir kaip į tokią veiklą reagavo jos tėvai.

O šiuo metu K. Toleikytė gyvena kiek ramiau – ne viskas sukasi apie mados pasaulį. Žymų modelį dar ir dabar kviečia į įvairius konkursus, tačiau Karolina juokais sako, kad karūnų užteks, nes jos laikas jau praėjo. Ji papasakos, kaip dabar leidžia laisvalaikį bei į kokias įspūdingas ir kvapą gniaužiančias keliones leidžiasi kartu su savo širdies draugu.

Laidoje Karolina kalbės ir apie naują veiklą savo gyvenime – kino industriją. Modelis atskleis, kur ir kada žiūrovai ją galės išvysti jau visai netrukus.

„Pasaulis pagal moteris“ – jau šį sekmadienį, 10 val., tik per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją