„Į repo pasaulį mane atvedė sunkus gyvenimas. Seniau nebūdavo taip, kad žmonės repuoja iš gero gyvenimo. Seniau žmonės repuodavo iš blogo gyvenimo. Tai ir aš taip atėjau, – sako „Mad Money“ lyderis. – Blogas gyvenimas yra tada, kai tu gyveni, bet nesijauti gerai. Tuomet kūryba man buvo savęs realizavimas. Girdėjau istorijų, kaip mano amžiaus žmonės turi grupes ir kuria muziką. Tai man atrodė „kieta“. Galiausiai man atrodė, kad ir aš galiu tai daryti.“

„Mad Money“ vokalistas ir tekstų autorius sako, kad dainos atspindi jo gyvenimą.

„Būna, kad tam tikrus dalykus hiperbolizuoji, bet viskas, apie ką dainuoju, yra išgyventa. Negaliu dainuoti apie tai, ko nebuvo“, – tikina G. Melnikas.

Klausant Gedimino, nesunku pastebėti, kad jis yra neatsiejamas nuo šiuolaikiškumo. Net ir muziką, kurią kuria „Mad Money“ jis vadina šiuolaikiniu hiphopu. Pasak jo, šiuolaikinis hiphopas yra toks, kuriame galima rasti ir kitų muzikos žanrų apraiškų. Taip pat šiuolaikiškai jis žvelgia ir į santykius su mylimąją Deimante.

Gediminas - Mad Money ir Deimantė/ Foto: Giedrė Narkevičiūtė

Nors judviejų santykius „Mad Money“ lyderis vertina rimtai, nei sužadėtuvių, nei vestuvių tikriausiai nesulauksime.

„To nebus. Mes netikime santuoka. Manome, kad nėra reikalinga kažkam kažką įrodyti. Mes viską galime įrodyti vienas kitam. Apie santuoką, kaip ir religiją, turiu savo nuomonę“, – atvirauja Gediminas.

Jiedu susipažino per mobilią programėlę „Tinder“. „Šiuolaikiškai“, – šypsosi vyras. Pora kartu jau maždaug trejus metus, o neseniai drauge žengė ir į muzikos pasaulį.

Neseniai klausytojams „Mad Money“ pristatė dainą „Nerimas“ bei jos vaizdo klipą, kurį galima vadinti bendru Gedimino ir Deimantės darbu. Pora kartu rengė klipo scenarijų, pirko rekvizitą, ieškojo vietos filmavimui, kartu filmavosi ir montavo vaizdo klipą. Itin asmeniškas kūrinys (juo pora paskelbė, kad vėl yra kartu) buvo itin palankiai įvertintas: vos per naktį „Mad Money“ gerbėjų itin lauktas kūrinys pateko tarp dešimties žiūrimiausių klipų „Youtube“ platformoje Lietuvoje.

Kartu jie ne tik rašo šalies hiphopo istoriją. Jie tatuiruotėmis puošia ir vienas kito kūnus.

„Dabar mes su Deimante tatuiruotes daromės patys: ir patys sau, ir vienas kitam. Turime visas priemones ir viską atliekame labai atsargiai bei saugiai, – tikina savo kūną daugybe tatuiruočių jau papuošęs hiphoperis. – Vakar kaip tik sugalvojau ir išsitatuiravau pirštus.“

Mad Money

Apie tatuiruočių reikšmę, paauglystę ir priimtus sprendimus, „Mad Money“ įtaką jaunimui ir konkurenciją šalies hiphopo pasaulyje G. Melnikas atviraus jau šį sekmadienį 19:30 val. laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ per „Delfi TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)