Kai Marius Petrauskas pirmąkart sušmėžavo lietuvių televizijos ekranuose, realybės šou buvo naujas žanras.

„Tai buvo 2006-2007 metai, tokių projektų buvo vienetai. Kaimo vaikiui per pusę metų gauti tiek dėmesio yra kosmosas“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ kalbėjo dainininkas.

Marius prisiminė, kad tuomet projekto režisieriai jauniems dalyviams davė tik vieną patarimą – nesužvaigždėti.

„Mes pusę metų buvome uždaryti vienoje patalpoje, žmonių dėmesys – didžiulis, savaitgaliais – koncertai. Kai mus paleido į laisvę, su manim neišėjo susišnekėti porą metų“, – apie gyvenimą po dalyvavimo realybės šou kalbėjo M. Petrauskas.

Atlikėjas neslepia – pasipūtęs buvo net prieš savo tėvus.

„Praradau jų pasitikėjimą, ir draugus praradau. Nosis buvo užkelta, karūna uždėta“, – prisiminė jis.

Paprašytas prisiminti, kaip tada elgėsi, pašnekovas sakė, kad pilnai nėrė į žvaigždžių gyvenimą.

„Paprasti žmonės man buvo nereikalingi. Bendravau tik su žvaigždėmis, tūsinau, pamiršau savo gimtąjį kaimą. Tai man buvo žemas lygis“, – prisiminė Marius.

Marius Petrauskas

Jis sakė, kad nemandagiai elgėsi net su artimiausiais žmonėmis.

„Puikiai pamenu – mama skambina, o aš ignoruoju. Gyvenamosios vietos taip pat nebuvo – savaitė Vilniuje, savaitė Kaune, mėnesis Panevėžyje. Eini gatve ir tau viskas po kojomis, kišenės pilnos pinigų – ko tau daugiau reikia? Ar tau tada reikia draugo, kuris kažkada padėjo?“ – svarstė ūmią žvaigždžių ligą išgyvenęs M. Petrauskas.

Pašnekovas „Bučiuoju. Rūta“ žiūrovams atskleidė, kad išgarsėjus labai greitai į jo gyvenimą atėjo alkoholis.

„Tai prasidėjo dar realybės šou. Niekas to nekontroliavo, koncertų pilna, tau viskas nemokama. Tu imi, imi, imi ir nesupranti, kad grimzti, grimzti, grimzti“, – pasakojo dainininkas.

Marius atviras – prasiblaivydavo tik tada, kai reikėjo, netgi turėjo sistemą.

„Žinodavau savaitės planą, kurią dieną galiu gerti, kurią ne. Galvodavau, kad atgrosiu koncertą ir tada jau galėsiu švęsti. Iš ryto įkali ir jau nebeužtenka pietums. Nueini į parduotuvę, nusiperki dar“, – apie išgyventą alkoholizmą atviravo dainininkas.

Nors yra prakeikęs visus televizinius projektus, Marius pripažįsta, kad iš dalies dėl tamsių metų yra kaltas ir pats.

„Jaunystėje gavau labai daug dėmesio iš svetimų žmonių. Tas dėmesys ėjo ir ėjo, ėmė viršų. Nuėmė taip, kad ten uždėjo karūną, kurios dėka pradėjau grimzti į žemę“, – pasakojo M. Petrauskas.

Kokį dugną buvo pasiekęs Marius, ką skyrybų metu išgyvena Monika Ra ir ar Andrius Kandelis ruošiasi vesti ketvirtą kartą – visi atsakymai laidoje „Bučiuoju. Rūta“ per LNK.lt ir LNK eteryje.