TV3 gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovų šį vakarą laukia itin atviras R. Rudoko pasakojimas apie santykius su perpus jaunesne žmona, tėvystės išbandymus, senus, audringus, vakarėlių kupinus laikus bei naujus karjeros išbandymus, patirtus režisuojant savo pirmąjį pilno metro filmą „Pasmerkti. Kauno romanas“.

Garsus Lietuvos aktorius, režisierius, dainininkas, žodžio kišenėje neieškantis televizijos laidų bei renginių vedėjas Ramūnas Rudokas šiandien gali džiaugtis ne tik karjeros pasiekimais, bet ir asmenine laime. Neseniai susituokęs su mylimąja Justina, jis jau sūpuoja bendrą atžalą ir džiaugiasi naujais tėvystės džiaugsmais.

„Mūsų santuoka nebuvo netyčiuko klausimo sprendimas. Viskas buvo pasvarstyta, pasverta, daug kartų apkalbėta. Ir jokio amžiaus skirtumo aš nejaučiu ir niekada nejaučiau“, - laidoje pasakojimą apie santuoką pradės R. Rudokas.

„Tikiuosi, kad man ši santuoka tikrai paskutinė, – laidoje sakys Ramūnas, tačiau nepraleis progos pašmaikštauti. – O Justinai noriu palinkėti, kad tai būtų ilga santuoka“.

Aktorius taip pat pasakos, jog ketvirtą kartą aplankiusieji tėvystės džiaugsmai atnešė visiškai naujus iššūkius. Mat tapti tėvu vos perkopus 20 metų ir vėliau, brandesniame amžiuje, anot jo, yra visiškai skirtingos patirtys.

„Kuo esi jaunesnis tėtis, tuo daugiau bijai. O dabar viskas daug paprasčiau“, - pasakos Ramūnas.

Šiandien žinomas vyras visai nebeprimena ankstesnio Ramūno Rudoko, kuris nevengė naktinių klubų, vakarėlių ir linksmybių. Kaip pats pasakoja, jau keli metai jo diena prasideda 6 val. ryto – mat darbai darbus veja.

Vienas svarbiausių – pirmasis Ramūno režisuojamas pilno metro kino filmas „Pasmerkti. Kauno romanas“, kuris kino ekranus pasieks jau kitų metų vasarį. „Pagaliau Lietuvos žiūrovai išvys suprantamą filmą, kur herojai kalba jų kalba“, - intriguos R. Rudokas.

Kaip žinomas aktorius atrado save kaip režisierių? Ar jam bei jo žmonai rūpi interneto platybėse sklandantys pikti komentarai? Kaip į draugystę su visoje Lietuvoje žinomu aktoriumi reagavo Ramūno žmonos Justinos tėvai? Atsakymai į visus klausimus – jau šiandien gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“, 18 val. per TV3 televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)