Vis dėlto galimybę pasijusti tikru daktaru žinomas aktorius turėjo. TV3 komiškame medicinos seriale „Rezidentai“ R. Rudokas atliko pagrindinį – daktaro Rimo Naudžiūno – vaidmenį. Atrodo, kad į šį vaidmenį aktorius turės įsijausti ir ateityje, mat parodžius pirmąsias septynias „Rezidentų“ serijas, TV3 žiūrovai nusprendė – serialas turi likti televizijos ekranuose.

Pirmasis lietuviškas komiškas medicinos serialas „Rezidentai“ suvienijo žinomiausius šalies aktorius ir šios srities naujokus: su R. Rudoku vaidina Džiugas Siaurusaitis, Andrius Bialobžeskis, Marius Čižauskas, Justina Žiogaitė, Aldona Vilutytė, Daiva Rudokaitė ir kiti. Profesionalų komandai diriguoja režisierius Alvydas Šlepikas.

Pasirodo, mediko Naudžiūno vaidmens kūrėjas R. Rudokas neretai ir pats pakliūna į gydytojų rankas. „Kaip normalus, ekstremaliomis sporto šakomis užsiimantis vyras, kartais patiriu traumų, – sako juokdamasis Ramūnas. – Susilaužęs buvau ir koją, ir ranką, o visų patempimų nesuskaičiuosiu. Trys, keturios traumos per metus, – argi čia daug? Tik vienintelė bėda, kad metams bėgant jos vis ilgiau gyja...“ – pripažįsta aktorius.

TV3 serialo filmavimai vyksta šiek tiek atokiau nuo Vilniaus centro esančioje modernioje klinikoje. Ar ten daug gražių seselių? „Gydymo įstaigos man visada kvepia lengva erotika. Baltų chalatų švara užburia...“ – sako šypsodamasis R. Rudokas. Tiesa, ar jis turi savo simpatijų ligoninėje, ar tarp jaunųjų serialo aktorių, Ramūnas neišduoda.

Naujos serialo „Rezidentai“ serijos, laukiamos TV3 eteryje, – jau greitai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)