„Daina visiems žinoma, kūrinys puikiai atliktas. Žmonės galėtų youtube pasižiūrėti, kaip šią dainą atlieka lietuviai. Žemai lenkiuosi prieš duetą, tai yra nepakartojama. Aš taip nepadainuočiau“, - pasirodymą komentavo operos solistas Merūnas Vitulskis.

Pasirodymui liaupsių negailėjo ir Laima Lapkauskaitė, bei pridūrė, kad ja aplankė liūdesys pagalvojus, jei duetas po projekto iširs. „O jei šis duetas nedainuos po projekto? Manau, kad prodiuseriai jus turi kviesti į visus renginius. Rosita tokio ryškumo žvaigždė, ji taip sugebėjo išklausyti mūsų subjektyvias pagarbas. Ačiū, Rosita“, - kalbėjo komisijos narė L. Lapkauskaitė. Jai paantrino ir aktorė Kristina Kazlauskaitė dėkodama, kad Rosita sutiko dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“.

„Šis duetas nesuteikia galimybių pasakyti neigiamą nuomonę. Esu sužavėtas. Šiek tiek pakritikuočiau – jos iškart taip puikiai pradėjo dainuoti, kad jau toliau nėra kur“, - pasirodymą komentavo visuomet kritikos negailintis Gediminas Zujus.

Pademonstruoti dar geresnes vokalo galimybes sutrukdė R. Čivilytės pavasarinė alergija žiedadulkėms. Moteris, išklausiusi komisijos nuomonę, itin užkimusiu balsu padėkojo už gražius žodžius.

Pusfinalio filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)