Pastarąsias savaites laidos vedėjai Paulius Skučas ir Indrė Kuodytė gatvėse stabdė poreles ir ragino jas kuo originaliau pasibučiuoti. Įdomiausią bučinį parodžiusi pora vasario 14 dieną bus apdovanota vardiniais laikrodžiais ir balzamu lūpoms. Dėl tokių prizų pasistengti ir kartu geromis emocijomis su kitais pasidalinti tikrai buvo verta.

„Užkalbinome prieš dvejus metus oro uoste susitikusią lietuvės ir italo porą. Įsimylėjėliai nesidrovėjo rodyti vienas kitam meilės. O itališkų bučinių kliuvo ir mums su Indre, ir operatoriui“, - su šypsena laidos filmavimo įspūdžiais dalinosi P.Skučas.

Laidos vedėjas įsitikino, jog ir lietuviai nėra santūrūs. Mat didžioji dalis mieste sutiktų porų drąsiai demonstravo savo jausmus.

„Porelės vaidino pirmuosius pasimatymus, dėl išskirtinio bučinio nepabūgo net bėgti į vidurį gatvės. O vienas vyresnio amžiaus vyras prieš kamerą užtraukė meilės dainą“, - apie nuotaikingas akimirkas pasakojo P.Skučas.

Tiesa, kai kuriuos dalyvius teko šiek tiek pastūmėti, tačiau laidos vedėjams tai puikiai sekėsi.

Gal dėl to, jog praeivius bučiuotis ragino tikra įsimylėjėlių porelė. Po penkerių metų draugystės laidos vedėjai Paulius ir Indrė šį penktadienį sumainys aukso žiedus.

„Kas žino, gal ir mes filmuodami laidą tapome būsimos gražios draugystės liudininkais ar net piršliais“,- šypsojosi P.Skučas.

Sostinės gatvėse sutiktų porų romantiškus nuotykius stebėkite kasdien 18 val. 52 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją