„Šuolio“ dalyvių pasirodymus vertina šuolių į vandenį profesionalai – Kęstutis Autukas ir Ignas Barkauskas.

Dėl laimėtojo vardo tiesioginiame eteryje kaunasi laidų vedėjas, verslininkas Gediminas Juodeika, šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, imtynininkas, olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo, šokėja Monika Šalčiūtė ir dainininkė Indrė Burlinskaitė, politikas Petras Gražulis ir dainininkė Dileta Meškaitė.

Aš sekamdienio "Šuoliui" paruošiau tokį "šou", kad dėl jo man dar neramiau, negu dėl pačio šuolio į vandenį. Tai bus visiems, kurie mane palaiko, didelė staigmena. Tikrai iš manę nebūtumėt to tikėjęsi", - socialiniame tinklapyje "Facebook" likus kelioms dienoms iki transliacijos rašė M. Šalčiūtė.

"Sekmadienis artėja ir nerandu ramybės - jaučiuosi lyg realybės šou, kas išgyvens iki paskutinės "Šuolio" laidos? Treniruotėse ir ašaros ir tokia rizika. Iki kraštutinumų darom viską, ką galim", - rašė socialiniame tinklapyje I. Burlinskaitė.

"Mielieji, pagaliau atėjo ta diena! Savaitė darbo, bemiegės naktys ir, aišku, kosminis jaudulys... Labai prašau jūsų palaikymo! Tikiuosi, kad kartu mes pasieksim aukštų rezultatų!", - gerbėjų palaikymo prieš laidą prašė projekto naujokė D. Meškaitė.

Daugiausiai žiūrovų balsų surinko J. Petkevičius, antroje vietoje atsidūrė V. Cololo, trečioje – I. Burlinskaitė, ketvirtoje – M. Šalčiūtė. Paskutines tris vietas pasidalino D. Norvilas, D. Meškaitė ir G. Juodeika.

Daugiausiai komisijos balų pelnė D. Meškauskas, antroje vietoje atsidūrė – A. Kazakevičius, trečioje – E. Straleckaitė. Mažiausiai – M. Šalčiūtė.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, kad pirma vieta džiaugiasi E. Straleckaitė, antra – C. Cololo, trečia – A. Kazakevičius. Tris paskutines vietas užėmė D. Norvilas, D. Meškaitė ir P. Gražulis. Jie turėjo dar kartą parodyti savo šuolius ir laukti žiūrovų teismo.

Daugiausiai žiūrovų balsų po išlikimo šuolio pelnė D. Norvilas, antroje vietoje atsidūrė P. Gražulis, o trečioje vietoje D. Meškaitė. Tiesa, mergina liko projekte. Savo noru iš jo pasitraukė P. Gražulis.

Laidos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje: