„Aš išmokau nesubyrėti“, – sako iš ekranų pasitraukusi TV laidų vedėja Asta Stašaitytė, o štai treneris Liudas Vaisieta tikina, kad žmonos diagnozė jį išmokė kitaip vertinti santuoką. Šventinėje „Bučiuoju. Rūta“ laidoje šį ketvirtadienio vakarą – itin atviros ir nuoširdžios žvaigždžių išpažintys, rašoma pranešime spaudai.

Po skyrybų su kikboksininku Sergejumi Maslobojevu grožio specialistė Airinė Juodrytė vėl pristato mergautine pavarde, o dabar pagaliau prabilo apie įvykusį išsiskyrimą.

„Šie metai absoliučiai yra perversmo, atradimo ir pokyčių. Nesvarsčiau pasilikti Sergejaus pavardės, net neturėjau tokios minties“, – sakė Airinė. Sergejus ir Airinė kartu buvo dešimt metų, iš jų – ketverius santuokoje, turi tris vaikus. Svajojo ir apie ketvirtąjį, vaiką, kai netikėtai, tarsi žinia iš giedro dangaus, pasirodė naujiena apie jų skyrybas.

„Žinote, puiki ir graži pora – taip, vizualiai taip ir atrodėme, nesakau, kad namuose mūsų bendravimas buvo visiškai kitoks, buvo blogas, bet savęs ieškojimo etape kilo daug klausimų, pradėjau galvoti, ką aš turiu, ko pasiekusi esu. Aš auginu pametinukus, tiek Sergejaus, tiek mano tėvai gyvena pajūryje, visus vaikus auginau pati. Aš dirbau, nemečiau darbo, ir labai save išbarsčiau – keldavausi naktimis ne prie vieno vaiko, prie dviejų, o Sergejus tuo metu rūpinosi savo karjera. Toks buvo mūsų susitarimas – jis kuria karjerą, aš rūpinuosi vaikais, nes mes abu jų labai norėjome“, – atvirai pasakojo Airinė.

Airinė Juodrytė: mes svajojome apie ketvirtą vaiką

Laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės atvirai paklausta, kaip šeimyna stengėsi išsaugoti santuoką, Airinė Juodrytė atvira – ji nereikalavo vyro mesti karjeros vardan šeimos išsaugojimo, nes buvo baimė, kad vyras ir pats nesirinktų šio sprendimo.

„Stengėmės skirtis tyliai, nors skyrybos nebuvo lengvos. Negali vadovautis emocijomis, pykčiais, nuoskaudomis, nes trys vaikai ir buvo pagrindinis dalykas, mes norėjome juos apsaugoti nuo viso skausmo“, – šventinėje laidoje dalinosi A. Juodrytė.

Po kelerių metų tylos prabilo ir A. Stašaitytė. Ji neslepia, kad sprendimą skirtis priėmė dėl savęs, nes pajuto, kad jaučia jau nebe tuštumą, o bedugnę. Ji atvira – be emocinių ir psichologinių problemų, tuomet susidūrė ir su finansiniais sunkumais.

„Aš nemoku rūpintis finansais, nepasiskaičiavau, kad tų santaupų nėra tiek, todėl buvo metas, kai man labai reikėjo draugų pagalbos. Ir aš ją gavau. Vienas draugas per dvidešimt minučių privažiavo, nors nesimatėme kelerius metus, ir jis automobilyje atvežė du tūkstančius eurų. Kitas draugas, gyvenantis užsienyje, pervedė man per parą tiek, kiek gali. Tada supratau, kad aš ne tokia ir bloga, jei turiu tokių draugų“, – laidoje atviravo A. Stašaitytė.

Šventinėje laidoje A. Stašaitytė atvirai kalbėjo ir apie internete nuvilnijusį atvirą įrašą, kuriame negailėjo piktų žodžių buvusiam vyrui, ir vėliau išplatino atsiprašymo laišką. „Kodėl taip nutiko? Nes tuo metu, kai vyko skyrybos, aš labai saugojau nepilnamečius vaikus. Ir viską reikėjo daryti labai tyliai, bet tuo metu mano buvęs vyras tiek interviu dalijo, kartą ir supykusi pasakiau, kad baigtų kalbėti, ir, pasirodo, kad šitiek metų man viskas kaupėsi. Maniau, kad jau buvau viską atleidusi, paleidusi, bet pasirodo – aš bjaurybė, pikta, su nuoskaudomis, kurios visos ir išsprogo“, – atviravo žinoma TV laidų vedėja.

Asta Stašaitytė: skaudų sprendimą skirtis priėmiau dėl savęs

Su gąsdinančia žmonos diagnoze susidūręs treneris Liudas Vaisieta neslepia, kad buvo dienų, kai ir ašaros byrėjo, ir buvo momentų, kai atrodė, kad jau palūš, bet, radęs kiekvieną laisvą akimirką, stengėsi niekada neparodyti savo jausmų žmonai.

„Tai mane išmokė ne tik į pačią santuoką, bet ir į pačius artimus pažvelgti kitaip. Pamačiau Indrės stiprybę, ji visada buvo stipri, bet kokią ją pamačiau šiais metais, yra neapsakoma“, – sako Liudas, kurio žmona, žinoma socialinių tinklų žvaigždė šiemet išgirdo nelemtą diagnozę – 4 stadijos vėžys.

Kaip niekad atviros žvaigždžių išpažintys – šį ketvirtadienio vakarą, 20 valandą, laidoje „Bučiuoju. Rūta“ tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją