Zuokai aukso žiedus sumainė ir amžinos meilės priesaiką vienas kitam tarė lygiai prieš metus Sicilijoje. Vestuvėse dalyvavimo tik artimiausi poros bičiuliai. Vėliau Augusta ir Artūras santuokos ceremoniją pakartojo ir Vilniuje, rašoma pranešime spaudai.

Kodėl skandalingai su pirmąja žmona Agne išsiskyręs politikas suskubo tuoktis antrą kartą? Kodėl persigalvojo septyniolika metų už jį jaunesnė smuikininkė Augusta Jusionytė, dar neseniai tvirtinusi, kad nemąsto apie santuoką ir šeimą?

Galiausiai, kada pora susipažino ir kaip į jų santykius reagavo artimieji? Tai klausimai, į kuriuos atsakyti jie pirmą kartą sėdo prieš filmavimo kameras.

Artūras Zuokas su žmona Augusta

Atgimstančios gyvenimo būdo laidos vedėjui Edvardui Žičkui atskleidė, kokie buvo pirmieji santuokos metai.

„Kai kuriems artimiesiems prireikė laiko priimti pokyčius, suprasti, kad mūsų santykiai rimti, o mudu su Artūru pasiruošę įveikti visus iššūkius“, – atviravo Augusta.

Lietuvoje ir užsienyje sėkmingą muzikantės karjerą daranti moteris prisipažino, kad pristatyti gerokai vyresnį, garsų, turtingą ir įtakingą jos širdį pavergusį vyrą labiausiai baiminosi močiutei. Ir baiminosi ne veltui.

Sutuoktiniai atskleidė, kodėl šis susitikimas buvo nejaukus.

„Ko gero, labiau nerimavau aš. Vos išvydusi mane Augustos močiutė iškart suraukė kaktą“, – žmonai antrino Artūras Zuokas

Artūras Zuokas su žmona Augusta

Zuokai įsikūrę viename prabangiausių sostinės senamiesčio gyvenamųjų kompleksų. Pro 118 kvadratinių metrų buto duris atsiveria įstabios Vilniaus panoramos.

Išskirtinis Augustos ir Artūro Zuokų interviu bei galimybė pasižvalgyti po pirmuosius bendrus poros namus – jau šįvakar 20.00 val. @mados_akademija Youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją