Visų dalyvių pasirodymus sekmadienio vakarą vertino puikiai žiūrovams pažįstama komisija – ne tik aktorė I. Jankauskaitė, bet ir dainininkas Marijonas Mikutavičius bei humoristas, TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius, rašoma pranešime spaudai.

Pirmasis didžiojoje scenoje pasirodė Diego Estebanas. Kolumbietis mūsų šalyje dirba ispanų ir anglų kalbų literatūros mokytoju, o laisvalaikiu groja elektriniu smuiku. Užsieniečio pasirodymas teisėjams paliko ypatingą įspūdį – Diego išgirdo tris tvirtus „taip“!

„Jūs esate tai, dėl ko ši scena egzistuoja. Turite įvaizdį, talentą ir įgūdžius. Esate sukurtas scenai“, – po jo pasirodymo atviravo J. Jankevičius.

Nadežda Maeki – „tribal“ šokių dėstytoja, savo talentą demonstruojanti įvairiuose konkursuose ir festivaliuose visame pasaulyje. Šokėja tikina, kad šie šokiai yra kažkas naujo ir verto išpopuliarėti. „Noriu parodyti šį šokį Lietuvai“, – scenoje sakė projekto dalyvė.

Vis dėlto teisėjams pasirodė kitaip – Nadeždos pasirodymas teisėjų nesužavėjo. Anot scenos profesionalių, šokį stebėti būtų įdomiau, jei scenoje tą darytų daugiau žmonių. Nadežda išgirdo vieną „taip“.

Sportinės gimnastikos atstovės Urtė Beniušytė ir Maria Nikonorova išgirdo tris „taip“! Marija – ypatingai gabi gimnastikai mergaitė, kuri sudėtingiausius triukus įvaldo vos kartą juos pamačiusi. Tuo tarpu Urtė – darbščioji dueto pusė, kuri gali valandų valandas treniruotis tam, kad pasiektų geriausią rezultatą. „Scenoje nėra nesvarbių dalykų. Matyti, kad apgalvotas kiekvienas judesys. Šaunuolės, giriu už dėmesį detalėms“, – sakė I. Jankauskaitė.

Šokėjos „Pretty Gang“ svajoja išvykti į Jamaiką ir dar labiau pagilinti savo šokių įgūdžius. „Dancehall“ šokis bei merginų užsidegimas sužavėjo teisėjus – dalyvės iš visų išgirdo „taip“. „Į mūsų kiemą atnešėte fantastišką šventę. Įdėjote daug darbo, turite talentą“, – gyrė jas J. Jankevičius.

Augustinas Meškerys-Semi M86 svajoja gyventi iš muzikos. Projekto dalyvis kilęs iš muzikantų giminės, tad jam ir pačiam scena nėra naujiena. Domėtis repu jį įkvėpė legendinis atlikėjas Eminemas, o dabar Augustinas ir pats rašo kūrinius anglų kalba. „Ateičiai – nerodykite, kad suklydote“, – po Augustino pasirodymo patarė I. Jankauskaitė, tačiau vaikinas nesužavėjo ir kitų teisėjų – į kitą etapą jis nepateko.

Tsimafei Breski – teisininkas iš Baltarusijos, gyvenantis Lietuvoje. Vaikino talentas – triukai su yo-yo. O didžiausia jo svajonė – atstovauti mūsų šaliai yo-yo čempionate! Neįprastas vaikino talentas sulaukė palaikymo iš visų teisėjų – Tsimafei pateko į kitą etapą. „Pasirodymas su muzika, sinchronas, viskas puikiai atidirbta. Esate unikalus“, – kalbėjo J. Jankevičius.

Deja, bet saksofonistas Donatas Vizgaudis nesužavėjo teisėjų. Scenos profesionalai jo pasirodymą nusprendė nutraukti... Muzikantas išgirdo vieną „taip“. „Grojimo technika labai gera, problema – kelionė laiku. Muzikinis skonis pasenęs, o pasirodymas – nuobodus“, – kalbėjo J. Jankevičius.

„Galėtumėte praplėsti savo muzikinį akiratį, pasirinkti kitą melodiją“, – pritarė Justinui ir M. Mikutavičius.

Dainininkas iš Malaizijos Shermanas Lucharlas Tan Hoon Hengas sužavėjo teisėjus – ne veltui I. Jankauskaitė jam paspaudė „auksinį mygtuką“. Tai lėmė, kad Shermanas keliaus tiesiai į superfinalą! „Nėra, ką ir sakyti. Kaip man gera, kaip palengvėjo“, – kalbėjo I. Jankauskaitė, išvydusi jo pasirodymą.

„Užbūrėte ir mane pavergėte. Labai dėkoju, kad atėjote į „Lietuvos talentus“ – mums jūsų labai trūko“, – Ingai pritarė ir J. Jankevičius.

Šokių kolektyvas „Retro Bočiai“ teigia, kad jų talentas – nesenti. Mat, kai kolektyvas šoka, nejaučia ligų ir kitų negalavimų. Garbaus amžiaus šou dalyviai į gyvenimą žvelgia su kūrybiška ugnele. „Tai, ką čia šiandien mačiau, yra meilė sau“, – kalbėjo I. Jankauskaitė, ir nors į kitą etapą šokėjai nepateko, jie sulaukė gražiausių teisėjų žodžių.

Rodionas Starinskij į projektą atvyko iš Visagino. Vaikinas scenoje dainavo ir šoko – atliko grupės „The Roop“ hitą. Deja, bet Rodionas išgirdo tris „ne“. Teisėjai pasigedo originalumo ir unikalumo. „Nematėme Rodiono – matėme „beždžioniukų diskoteką“, – sakė M. Mikutavičius.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją