„Žiūrovai leisis į įspūdingą kelionę drauge su žinomu magu Drummond Money-Coutts, dar vadinamu DMC. Tai bus neįtikėtinais triukais iliustruoti mago pasakojimai, nufilmuoti įvairiuose pasaulio vietose. Darbas su DCM kuriant šį serialą buvo nepamirštama patirtis. Daugiau kaip dešimt mėnesių filmavome ir keliavome po visą pasaulį, tyrinėdami įvairiausių formų magiją, stebindami žmones neįtikėtinais fokusais, triukais ir iliuzijomis. „National Geographic Channels International“ žiūrovų laukia tikrai įspūdingas serialas“, – kalbėjo jo kūrėjų komandos narys, kompanijos „So Shoot Me TV“ vykdantysis prodiuseris Marko Leslie.

Pasaulyje žinomas magas DCM kiekvienos serijos pasakojimą iliustruos kerinčiais triukais Londono, Barselonos, Meksiko, Paryžiaus ir Singapūro gatvėse. Efektingi ir kvapą gniaužiantys pasirodymai, ignoruojant mirties pavojų, nufilmuoti gyvos auditorijos akivaizdoje.

„Už magijos ribų su DMC“ pasakoja apie susižavėjimą iliuzija ir magija – nuo ekstrasensams būdingų gebėjimų iki levitacijos. Magas DMC susidoroja su dėmesį prikaustančiais triukais, kuriuos atlikti jį įkvėpė šios srities talentai – Houdini, Karl Zener ar Uri Geller. Specialiame premjeros epizode DCM nugalės savo asmenines baimes, atlikdamas įspūdingą išsilaisvinimo triuką. Dviem jūriniais lynais pririštas prie dviejų galingų vilkikų jis išsilaisvins iš antrankių nespėjus virvėms įsitempti.

Jau anksčiau dalyvavęs NGCI kanalu rodytoje specialioje laidoje „Kortų asas“ DCM sugrįžta pas žiūrovus su nuostabiai menišku pasirodymu, kuris niekada nenustoja stebinti.

„DCM pasižymi magijos talentu, kuris apgauna sveiką protą. Iliuzionisto meistriškumas žavi mūsų žiūrovus ir mes džiaugiamės susigrąžinę jį šiame naujame seriale“, – sakė vykdantysis „National Geographic Channels International“ viceprezidentas ir tarptautinio turinio vadovas Hamish Mykura.

Serialo „Už magijos ribų su DMC“ kūrėjai – jungtinė „Argonon’s Windfall Films“ ir „So Shoot Me TV“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)