Žaidimo taisyklės labai paprastos: žiūrovas turi dalintis nuotrauka, kurioje matosi jo televizorius su įjungta Delfi TV laida, visi kiti nuotraukos komponentai – pats žiūrovas, katinas, pomidorų krepšys, gėlės ir kita – yra laukiami ir parodys Delfi TV žiūrovų kūrybiškumą, bet tikrai nėra būtini nuotraukos elementai, svarbiausia parodyti, kad Jūs žiūrite Delfi TV.

Nuotraukomis reikės dalintis specialiai šiam žaidimui sukurtoje platformoje www.100tv.lt arba informacijos apie žaidimą galite ieškoti pagrindiniame portalo Delfi puslapyje. Laimėtojai bus pradėti skelbti nuo birželio 22 d. – kiekvieną dieną po vieną laimėtoją. 20.20 val. stebėkite „burtų“ traukimą per Delfi TV ir sužinosite, ar laimėtojas ne Jūs.

Laiminguosius kasdien „trauks“ geros nuotaikos nešėjai Sandra Šalčė ir Arnas Skardžius. „Jaučiu didelį jaudulį, kad kasdien po vieną lietuvį padarysime dar laimingesniu, o tokių bus net 100. Toks jausmas, kad apdovanosime visą Lietuvą!“ – džiaugiasi Sandra.

Arnas priduria, kad nesvarbu, jog ne visiems pavyks laimėti. „Žaisti – labai smagu, o mes juk mokame pasidžiaugti vieni už kitus. Jeigu nelaimėsite šią vasarą, Delfi TV tikrai sugalvos dar ne vieną įdomų žaidimą – laimėsite kitą kartą ir gal dar didesnes ar įspūdingesnes dovanas“, – sakė jis.

„Mūsų dovanų tiekėjas yra „Avitela“, tad galime drąsiai sakyti, kad televizoriai bus naujausi ir kokybiškiausi,“ – vienbalsiai sako laidos vedėjai.

Jeigu savo televizoriuose dar neradote Delfi TV, pabandykite peržiūrėti visų rodomų kanalų sąrašą – gali būti, kad jo paprasčiausiai dar neradote tarp kitų gausos. Jeigu nerandate, atnaujinkite kanalų paiešką. Vis tik, jei nepadės ir šie būdai – kreipkitės į savo televizijos tiekėją. Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)