LNK laidoje „KK2” buvo įvardinta ir „Audi“ RS Q8 automobilio kaina – už jį N. Bunkės vyras mokėjo 150 tūkst. eurų. Kadangi šis automobilis yra didesnių gabaritų, siaurinamos Vilniaus gatvės piktina Edgarą – yra vietų, kur pravažiuoti tampa sunku.

„Dažnai važinėju po miestą visokiais reikalais ir vis bandau suprasti, koks yra tikslas šito gatvių siaurinimo. Nežinau, ar jie patys važinėja po miestą, ar ne, bet tokiose vietose padarė susiaurinimus, kur tikrai sunku pravažiuoti, – kalbėjo prabangų automobilį vairuojantis E. Eidėjus. – Kilpinis eismas senamiestyje – keistas sprendimas. Darykite tada kaip kitose šalyse – apmokestinkite įvažiavimą. <...> Kadangi aš kaunietis, pavydžiai žiūrėdavau į Vilniaus gatves, bet dabar Kaunas duoda į kaulus Vilniui.“

Edgaras atskleidė, kad savo automobiliu, kurį puošia vardiniai numeriai, rūpinasi ypatingai kruopščiai. Net savo mylimajai Natalijai jis turi kelis reikalavimus.

„Visokie traškučiai, maistai, kurie yra birūs – negalimi. Iš gėrimų pageidautinas tik vanduo, kad išsiliejus nebūtų lipnu. Žiemą būtina nusivalyti kojas nuo sniego. Reikėjo truputį laiko, kad išmokinčiau, jog važiuojant mašina nereikia dildinti nagų, nes labai dulka ir mane nervina“, – juokėsi Edgaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)