Tuo metu atlikėja Monika Liu neslėpė besidžiaugianti visiškai atsinaujinusia komisija ir pridūrė: „Tikėjausi Robertą šiais metais išvysti po viena iš kaukių, bet, deja, mes vėl prie vieno stalo!“

Savo prekinio ženklo įkūrėja bei nuomonės formuotoja Simona Nainė taip pat neslėpė emocijų: „Aš iš tikrųjų jaudinuosi, nes teko vieną kartą jau pabūti tokioje kėdėje, bet ne visą sezoną. Dar viskas neprasidėjo, o aš jau nenoriu, kad baigtųsi. Man atrodo, kad bus labai geras laikas, laukia daug nuostabių, įspūdingų kaukių ir pasirodymų, o aš tikiuosi, kad mūsų spėjimai bus tiesiai į dešimtuką!“

Praėjusio sezono nugalėtojas slėpęsis po Burokėlio kauke Stanislavas Stavickis-Stano vos prasidėjus šou nevyniojo žodžių į vatą: „Žinokit, tik įėjau į kambariuką, kur sėdi komisija ir iš karto visi išreiškė nepasitikėjimą manimi ir tokia pikdžiugiška šypsena žiūrėjo. O Kalinkinas sėdo toli nuo manęs, nes bijo. Visi jie manęs nekenčia dar nuo praėjusio sezono ir širdyje nešioja širdgėlą, bet aš pabandysiu ištirpdyti jų širdis.”

Dviejų Auksinių scenos kryžių laureatė, aktorė Toma Vaškevičiūtė sako: „Labai džiugu čia būti, buvau po Pelėdos kauke pirmame sezone ir galiu pasakyti, kad tai yra labai smagus žaidimas. Kiekvienas besislepiantis dalyvis turi labai gerą humoro jausmą ir aš puikiai pamenu, kaip nekenčiau komisijos, nes jie ilgai kalbėdavo. Todėl iš anksto atsiprašau visų, nes dabar daug kalbėsiu aš.”

Dizaineris Robertas Kalinkinas sulaukęs savo eilės tarti pasisveikinimo žodį pradės nuo padėkos laidos prodiuseriams: „Ačiū jums, kad mane pasodinote priešingam gale nuo Stano, kadangi tarp mūsų yra kokie penki bėginiai metrai. Todėl, tikėkimės, saugiai šį vakarą prasisuksim!”

Jau sekmadienio vakarą šou „Kaukės“ gerbėjai išvys šešias naujas kaukes: Jautį, Eurą, Gulbę, Ateivę, Pieštuką ir Kukurūzą. Maža to, arenoje esantys žiūrovai savo balsais nuspręs, kuri kaukė lieka projekte, o kuriai laidos pabaigoje bus nuimta galva ir atskleista tikroji asmenybė.

Nepraleiskite didžioji LNK premjera ir visus įtraukiantis šou „Kaukės“ jau šį sekmadienio vakarą, 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją