Nuomonės formuotoja ir stilistė I. Swan pastaruosius trejus metus iš naujo lipdo savo gyvenimą, stengiasi įsiklausyti į tikruosius poreikius ir džiaugiasi pagaliau atrasta vidine ramybe. Ir nors šiandien žinomos moters širdį yra užkariavęs vyras, su kuriuo ji svajoja apie ateitį ir vaikus, Ieva neslepia, jog prieš ketverius metus įvykusios skandalingos skyrybos jai ramybės neduoda iki šiol.

Buvęs sutuoktinis, pasak Ievos, vis dar nepalieka praeities ramybėje ir skleidžia tiesos neatitinkančią informaciją ne tik apie ją, tačiau ir apie buvusius santykius. Pavyzdžiui, netiesiogines kalbas, jog iš šalies atrodžiusią tobulą šeimą sugriovė Ievos neištikimybė, moteris vadina paprasčiausiu saviapgaule paremtu šmeižtu, rašoma pranešime spaudai.

„Jis manęs paklausė, ar aš noriu turėti vaikų, o aš atsakiau, su tavim – ne. Tai buvo esminis klausimas ir atsakymas, kad negalim toliau vaidinti šeimos”, – tikrosiomis skyrybų priežastimis LNK laidoje „Bus visko“ dalinosi Ieva.

Ieva prisipažįsta, jog pačiai skaudų suvokimą apie nenorą su vyru susilaukti atžalų, greičiausiai, išprovokavo daugiau nei vienerius metus jų santykius persekiojusi krizė. Pasak nuomonės formuotojos, jau kurį laiką prieš skyrybas su buvusiu sutuoktiniu jie itin dažnai laiką leisdavo atskirai, o uždaros judviejų namų durys slėpė nuolatinę įtampą ir barnius.

„Nuo to, ką valgysim iki to, kur keliausim, visur svarbiausia nuomonė buvo tik jo. Tu tiesiog gyveni ir atrodo, kad neturi jokio balso, tiesiog darai tai, ką tau pasako”, – dalinosi Ieva ir prisipažino, kad pavargo nuo tokio gyvenimo bei santykių.

Ieva neslepia, kad augant buvusio sutuoktinio populiarumui bei pajamoms pradėjo skirtis judviejų vertybės ir ėmė blėsti santykiai. Garsi moteris prisipažįsta, kad tuomet buvo linkusi prie visko prisitaikyti ir geriau nutylėti tai, kas ją neramino. Todėl ilgą laiką visas emocijas ir nuoskaudas Ieva tiesiog kaupė savyje, kol galiausiai dėl užspaustų jausmų moteris susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis – stipriai nukrito svoris, kankino virškinimo sutrikimai, panikos atakos ir odos problemos.

Iš pradžių nesupratusi negalavimų priežasties, Ieva varstė įvairių vidaus ligų gydytojų kabinetų duris, tačiau apsilankiusi gastroenterologės kabinete moteris galiausiai suvokė, jog dėl visko kaltos buvo vidinės problemos, kurias gilino darbuose ir namuose patirtas stresas.

„Atėjau pas skrandžio gydytoją ir man sako, vaikeli, tau reikia dietos, to negali valgyti ir ano, o aš sakau, jūs suprantat, kad aš valgau gal tik kokius penkis produktus ir viskas”, – sunkiausiu savo gyvenimo etapu dalinosi garsi moteris.

Ieva prisipažino, kad to paties vizito metu pradėjo isteriškai verkti ir galiausiai gydymas baigėsi psichologo kabinete, kuris moteriai labai padėjo.

Ieva Swan apie sveikatos problemas ir psichologo pagalbą:

Ieva Swan apie išgydytas širdies žaizdas, jausmus Donatui, meilę banglentėms ir savęs paieškas – jau šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)