„Susipykimas visiškai absurdiškas. Net, sakyčiau, gėda. Pasitvirtino taisyklė, kad negalima daryti verslų su draugais, nes to ir to netenki, esant kažkokiems nesutarimams. O kitas dalykas mano asmeninis. Ką parodo per televiziją šalia manęs, to mano gyvenime nebelieka“, – laidoje sakė ji.

Merginos buvo ne tik geros draugės, bet ir verslo partnerės. Kartu kūrė drabužius. Žymios moters draugė anksčiau sakė, kad dėl Monikos galėtų galvą guldyti.

Iš pradžių abi buvo pasidalinusios atsakomybės, kadangi M. Kvietkutė garsenybė, ji prekės ženklą reklamavo, o Greta tvarkė kitus verslo reikalus. Tačiau verslui pradėjus augti tarp draugių atsirado konkurencija, o gal netgi pavydas.

„Niekada nesakiau, kad va čia aš, be manęs niekas. Bet per tą laiką pradėjau jausti, kad esu neįvertinta, pradėjo sklisti kalbos. Galų gale sulaukiau nemalonių frazių, kad esu niekas, dėl manęs kai kurie net nepirko ir t.t. Tada man norisi paklausti: „Tikriausiai dėl jos pirko?“ – „KK2“ sakė ji.

Garsi moteris nenorėjo klausyti skaudžių frazių, gyventi pykčiuose ir nesantaikoje, todėl iš verslo pasitraukė.

„Kalbama, kad aš neva kažkam esu skoloje. <...> Nežinau, jei palieku veikiančią įmonę su pinigais viduje, įdirbį padariusi, ir nuo to negavusi grąžos, dirbusi nemokamai, tai nežinau, paskaičiuokim mano kainas, kiek mano reklama kainuoja“, – kalbėjo M. Kvietkutė.

Pabėgusi nuo draugės Monika įkūrė savo verslą ir viena pati kurs laisvalaikio drabužius ir juos pardavinės.

„Man liko suskilusi gelda. Bet iš tikrųjų liko žinios ir patirtis. Labai norisi dirbti šioje vietoje, nes man labai patiko ir patinka. Ne veltui esu pasipuošusi šiais marškinėliais, nes tai naujasis prekės ženklas“, – šypsodamasi sakė M. Kvietkutė.

Daugiau apie M. Kvietkutės naują verslą ir santykius: