Vitalija Katunskytė jau pernai pastebėjo augančias kainas pajūryje – daliai žmonių valgyti, pirkti gėrimus ir dar mokėti už bilietą į koncertą yra per brangu.

„Kuriems patinka mano dainos – jie stovi už tvorelės. Pasižiūriu – salėj dar yra vietų, pati kviečiu, kad užeitų. Nebūtinai valgyk tą karbonadą, pasiimk šampano taurę. Bet kai kuriems ir ta šampano taurė labai brangi yra“, – „KK2” kalbėjo V. Katunskytė.

Pasak Vitalijos, jos gerbėjai nesibodi paprašyti ir nuolaidų ar nemokamai paklausyti koncerto.

„Būna, ateina ir prašo manęs. Sako, ponia Vitalija, gal galima kažkaip už dyką pas jus, ateisiu kitą dieną su gėlytėm, turiu finansinių problemų, bėdų. Arba ateina kokia močiutė su drauge, prašo nuolaidų. Tai padarom tas nuolaidėles, už dyką pasodinam, galvoju, vistiek iš baro kažką ims“, – sakė Palangoje vasaros sezono metu kasmet dainuojanti atlikėja.

Dar pernai vasarą Vitalija Delfi interviu metu pasakojo, kad įprastai jos koncertas užsakovams atsieina apie 1000 eurų.

„Žmonėms pasakai sumą ir jie iškart išsigąsta. Bet aš už šiuos pinigus dainuoju ne 1 ir ne 2 val., o 4 – 5 val. Juk dabar gyvenimas nėra pats lengviausias ir ne visi gali mokėti. Įmonės kartais, būna, moka daugiau. Jeigu gali sau leisti, tai ir 1500, ir 2000 sumoka. Na, o už pasirodymą asmeninėse žmonių šventėse, daugiau nei 1500 nesu prašiusi. Galbūt Vilniuje vaikšto kiti pinigai, o aš gyvenu Šiauliuose. Nors mano talentas ir balsas nuo to nė kiek neprastesnis. Galbūt reikėjo iš karto save statyti į kitokius rėmus ir prašyti didesnių pinigų, tačiau aš nedrįsau, esu savikritiška. Bijau, kad sakys: „Storulė, nei ji čia scenoj pašoks mandrai, nei ką“, – kalbėjo Vitalija.

Pastebėjus, kad net ir nedidindama honorarų uždirba solidžias sumas, dainininkė nusijuokė: „Užtai man ir nereikia ieškoti vyro dėl finansų“.

Milžiniško gerbėjų rato Vitalija užsitarnavo per ilgus metus trunkančią karjerą, kurios siekti nebuvo taip lengva. Dainininkė pasakojo, kad ir anuomet koją kišdavo aplinkinių požiūris į jos figūrą. Mėgindama patekti į sceną V. Katunskytė sverė 80 kg, tačiau, anot žvaigždės, net ir toks svoris neįtikdavo muzikos pasaulio bendruomenei.

„Sakydavo: „Puikiai dainuoja, turi talentą, tačiau yra stora, todėl vis tiek niekas nenorės eiti į jos koncertus“. Na, bet žmonės ėjo ir ateina iki šiol. Dabar aš dainuoju sėdėdama, nes man labai sunku išstovėti. Žmonės puikiai mane supranta ir aš net pajuokauju: „Na, ką brangieji, 50 scenoje atšokau, gal jau jūs neįsižeisite, jeigu pritūpsiu“. Visi šaukia: „Sėdėkite, Vitalija, mes atėjome paklausyti balso, o ar sėdite, ar gulite - mums neįdomu“, – savo klausytojų požiūriu pasidžiaugė estrados žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)