Pasakodami apie jųdviejų pažintį, 15 metų trunkančius santykius bei įveiktus išbandymus pora negailės gražių ir jautrių žodžių vienas kitam, rašoma pranešime spaudai.

„Jis sugeba sukurti stebuklą – kai žiūriu į jo paveikslus, mane labai, labai žavi tai, kad kiekvienas jo paveikslas turi savo mintį, idėją, kad aš pati galiu sugalvoti savo istoriją apie tą paveikslą. Dar labai žavi tai, kad jis gali padaryti stalą per valandą, gali vestuves dekoruoti per pusvalandį...“, – pasakos Jurga Baltrukonytė.

Pasak žurnalistės, jai kur kas sunkiau išspręsti daug mažų problemų, nei vieną didelę, o Algis tas žmogus, kuris tas smulkias problemas kaskart pašalina.

„Ir tada galvoju: tas mano vyras – Dievas...“, – šypsodamasi pasakos Jurga.

Pasak moters, ji dėkinga, kad kažkokios didelės jėgos jų porai davė 15 metų pažinti vienas kitą, sužinoti visas stiprybes, silpnybes ir pagaliau susituokti.

Kiek kartų menininkui Algiui Kriščiūnui teko prašyti rašytojos, žurnalistės Jurgos Baltrukonytės rankos, kol išgirdo lemtingąjį taip? Ir kodėl Jurga tuoktis delsė net penkiolika metų?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją