TV3 laidai „Prieš srovę“ M. Radzevičianė pirmą kartą papasakojo apie kilusį konfliktą. Ji teigė kartais būnanti tiesmukiška, tačiau niekada nenori įskaudinti savo pažįstamų ar bičiulių.

„Nuo to žmogaus nei vienas plaukelis yra nenukritęs – aš nepaliečiau jos, neužgavau fiziškai“, – pirmą kartą apie konfliktą prakalbo M. Radzevičienė.

Tiesa, laidoje moteris pabrėžė, kad iki šio laiko palaiko puikius santykius su J. Butnoriaus buvusiomis moterimis, gražiai su jomis sutaria, rašoma Tv3.lt naujienų portale.

„Atsiprašau, kad paminėsiu buvusias Juozo moteris, su kuriomis dabar palaikau nuostabų ryšį. Mes kartu ir keliaudavom, ir vakarodavom – po šiai dienai su jomis puikų ryšį palaikau“, – kalbėjo žinoma moteris.

Delfi primena, kad „Auksinių svogūnų“ filmavimas baigėsi skandalu. Renginyje dalyvavusi grupės „Patruliai“ A. Radzevičiaus žmona, buvusi atlikėja Milisandra apkaltinta grasinimais. Esą moteris jau šeštus metus puola kito „patrulio“, J. Butnoriaus šeimą.

Renginyje Delfi duomenimis, Juozas kartu su žmona Gražina sėdėjo pirmoje eilėje. Antroje eilėje už jų buvo pasodinta Milisandra.

Anot J. Butnoriaus, net ir renginio metu moteris sugebėjo apdalinti porą įžeidimais. Savo išgyvenimais pora pasidalijo instagrame. Delfi sulaukė leidimo šiais įrašais su savo skaitytojais.

„Mano brangioji žmona išplatino pirmuosius pranešimus apie tai, kas vyksta mūsų gyvenime. Niekada nenorėjome šito dalyko eskaluoti, nenorėjome viešinti ir kelti savo problemų į viešumą. Tačiau dabar esame priversti tai padaryti. Kas nežinote, ką mano žmona yra papasakojusi, papasakosiu plačiau. Pastarąsias dvi dienas po „Auksinių svogūnų gyvenu nepatraukdamas telefono nuo ausies. Telefonas pastoviai pajungtas ant įkrovimo funkcijos. Nes skambučiai liejasi vau. Esmė yra ta, kad tiek palaikymo iš jūsų tikrai nesitikėjome. Tačiau dabar mes jaučiamės dar tvirtesni, žinome, kad viską darome gerai. Taip, situacija labai liūdna, labai niūri ir dabartinėje nūdienoje nelabai nelabai norisi jūsų užversti kitomis problemomis.

Situacija ta, kad pastaruosiuos šešerius metus mes esame terorizuojami už nieką. Mes bandome rasti problema, rasti atsakymą į klausimą – už ką? Ta persona, ponia Milisandra, kuri neadekvačiai elgiasi, skambinėja naktimis žinutes. Mes turime daug medžiagos. Tai yra monologai, be jokio atsako. Mes tiesiog nepildavome žibalo į ugnį. Pastoviai būdavome puolami. Labiausiai – mano žmona. Paskui pradėjo pulti mane, pulti mūsų vaikus, mano žmoną, kai ji laukės. Galiausiai per „Auksinius svogūnus“ visa šita pradėjo skleisti žmonėms. Kaip ji nori mus nužudyti, pakasti, užmušti. Vakarienėje, „after party“ tą patį darė. Daug žmonių man skambino, sulaukėme palaikymo.

Manau, kad dabar laukia įdomi istorija. Žiūrėsime, kaip čia viskas bus. Kaip ir minėjau, procesiniai dokumentai yra pradėti ruošti. Yra visi liudininkai. Noriu palinkėti, kad niekada niekam netektų susidurti su tokiais dalykais gyvenime. Šeimoje ramybė yra pats svarbiausias dalykas. Ir dėl šitos priežasties nusprendėme visa tai iškelti į viršų. Labai tikimės, kad šitas taško padėjimas sakinio gale užbaigs šitą istoriją. Ir leis mums namuose turėti ramybę“, – kalbėjo J. Butnorius.


Pirmoji apie nemalonią situaciją prakalbo „patrulio“ žmona Gražina.

„Norėčiau truputėlį apšviesti mūsų draugus tolimesnius, kurie nieko apie šitą situaciją nežino. Taigi, „Auksiniai svogūnai“ – puikus renginys. Viskas būtų buvę gerai, jeigu ne viena persona, kuri jau šešerius metus terorizuoja mūsų šeimą grasinančio pobūdžio žinutėmis, skambučiais. Faktas, ji visur yra užblokuota. Tačiau kuriasi naujas anketas. Vėl rašo, skambina. Tai yra labai liūdna. Bet kito žmogaus mąstymo ir veiksmų mes negalime pakeisti. Todėl keičiame savo veiksmus. Po penkių ar šešių metų tylos nusprendėme viską paviešinti. Tik jau per advokatą, teismus. Yra ruošiami dokumentas. Su advokatu jau kalbėta du kartu. Ji buvo apsiraminus, bet vėl po kažkiek laiko viskas prasideda“, – kalbėjo Gražina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)