"Tai yra vienas iš projektų. Gali būti, gali ir nebūti. Dabar gaminame, žiūrime, skaičiuojame. Dėl susijungimų suvėlavome su pasiruošimu naujam sezonui, tai viskas vyksta paknopstom. Negalėčiau pasakyti, kad laida bus. Apsispręsime per porą savaičių. Tai galbūt bus viena iš tinklelio laidų", - DELFI pasakojo už BTV programų tinklelį atsakingas Liutauras Elkimavičius.

DELFI žiniomis, laidą turėtų prodiusuoti Saulius Bartkus. Iš jo iki šiol prodiusuotų laidų, anot šaltinių, eteryje naujame sezone turėtų nebelikti laidos "Žvaigždutės". S. Bartkus greičiausiai ir toliau sėkmingai kurs laidas "Kakadu" ir "Kakadu penktadienis".

Kokių pasiūlymų sulauks buvusios "Žvaigždučių" vedėjos, antrojo vaikelio besilaukianti Goda Alijeva ir Agnė Jagelavičiūtė, kol kas taip pat nėra žinoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)