120 kilogramų jaunystėje svėrusi V. Katunskytės dukra šiandien tesveria 72 kilogramus. Mergina pastaruoju metu garsėja taisyklingos mitybos įpročiais. M. Katunskytė pasakojo derinanti maisto produktus, esą tai ir yra nekintačio jos kūno svorio paslaptis.

Garsios dainininkės dukra dar sykį priminė, kaip jautėsi, kaip ji, būdama 17-os metų svėrė 120 kilogramų bei kaip pavyko atsikratyti nereikalingų kilogramų. Mergina tikino paauglystėje pykdavusi ant tų, kurie iš jos pasijuokdavę sakydavo, jog M. Katunskytė atrodo beveik taip pat, kaip ir jos mama, kadaise svėrusi beveik 200 kg.

„Aš būsiu kaip mama?! Tikrai ne, nes aš turiu valios“, - draugams atkirsdavo Monika ir netrukus šlamšdavo dešrainius bei kitokį greitą maistą degalinėse, nuolatos kramsnodavo bulvių traškučius užgerdama limonadu.

Papasakojusi, kiek skirtingų būdų mesti svorį išbandė M. Katunskytė, ji prasitarė, kad trečiadienį laikėsi bado dietos.

„Šiandien yra mano bado diena, nes vakar suvalgiau penkis cepelinus. Mamytė padarė cepelinų“, - kalbėjo garsios dainininkės dukra. V. Katunskytė nusijuokė. Esą ko pati negali valgyti, tuo kitus vaišina.

„Ir tada dar daviau jai vidurius laisvinančios arbatos. Išgėrė ji tos arbatos ir tik į tualetą laksto. Tai aš jai pasakiau: dukryte, tu man čia nesmardink, važiuok namo“, - natūralius, bet dažniausiai slepiamus dalykus prisiminė ponia Vitalija.

Studijoje susirenkę „Valanda su Rūta“ dalyviai diskutavo apie viršsvorį, dalijosi patirtimi, kaip su juo kovoti.

„Valanda su Rūta“ filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)