Mantas prisipažįsta, kad meilės scenas kartais daug sunkiau nufilmuoti negu veiksmo, nes jos turi būti estetiškos, įtikinamos, ne buitiškos. „Tačiau aš, būdamas vyras, džiaugiuosi, kad čia reikėjo surežisuoti tiek susišaudymų, muštynių. Kiekviename mūsų yra chuligano dalelė, paauglystėje labai mėgdavau pasimušti“.

„Kas antrą seriją vis tenka ką nors nušauti dėl vienų ar kitų priežasčių. Mūsų naujas serialas filmuojamas su fotoaparatais, vaizdo kokybė priartėja prie kino, todėl scenos labai įtikinamos“, - sako M. Verbiejus.

Be to, filmavimuose dalyvavo aktoriai, puikiai tinkantys kovos scenoms. Bandito Bugio vaidmenį suvaidino lietuviško hito „Zero 2“ aktorius Mindaugas Papinigis.

Mantas net neabejoja, kad kai tik reikės dalyvauti susišaudymo scenose, pagrindinei aktorei Valdai Bičkutei nekils jokių problemų. „Ji – labai drąsi moteris. Nepažįstu nė vienos aktorės, kuri savo noru šoktų nuo tilto į upę, kaip bus pirmoje serialo serijoje“.

Naujo serialo aktorių komandoje – pačios ryškiausios skirtingų kartų Lietuvos kino ir teatro žvaigždės. Be pagrindinio vaidmens atlikėjos Valdos Bičkutės, seriale filmuojasi Virginija Kochanskytė, teatro veteranė Agnė Gregorauskaitė, taip pat jaunosios kartos atstovė Inga Norkutė, Aušra Štukytė, Jokūbas Bareikis, Žemyna Ašmontaitė, Darius Petkevčius, Rolandas Dovydaitis, Saulius Siparis.

„Pavogta laimė“ – jau vasario 7-ąją, pirmadienį, per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją