DELFI primena, kad po pirmojo sezono projekto organizatoriai atsisakė Violetos Tarasovienės, Jurgio ir Erikos Didžiulių bei Egidijaus Sipavičiaus paslaugų.

„Šį sezoną mokytojų sąstatas nesikeis. Tokia mokytojų komandos sudėtis labai pasiteisino. Ir kiekvienas atskirai, ir visi kaip komanda. Tą parodė ir puikūs žiūrimumo rezultatai, ir puikūs mokinių atsiliepimai. Patys dalyviai jau ateina žinodami, pas kokį mokytoją norėtų pataikyti. Mokytojai yra labai svarbi šio projekto dalis. Juos labai vertiname, labai didžiuojamės. Šiemet jie ateina su nauja energija, nauja patirtimi“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo „Lietuvos balsą“ rengiančios prodiuserinės kompanijos „Elitaz“ vadovas Gediminas Jaunius.

Anot pašnekovo, Inga ir Arūnas Valinskai kol kas yra šio projekto lyderiai, nes jų mokinys tapo praėjusio sezono „Lietuvos balsu“. „Arūnas eilinį kartą parodė, kad jis yra puikus strategas, ne tik geras patarėjas, bet ir geras vedlys per projektą“, – savo komandos narį įvertino G. Jaunius.

Merūnas Vitulskis, kuris mokytojo kėdėje pasirodys jau trečiąjį sezoną iš eilės, anot prodiuserio, yra mylimas dėl savo gero humoro jausmo bei sėkmingos europinės karjeros. „Labai mokinių trokštamas mokytojas“, – tęsė pašnekovas.

Jis pastebi, kad Donatas Montvydas ir Merūnas Vitulskis komandoje puikiai dera: „Jie turi labai gerą humoro jausmą. Kartais mes tai ir eteryje parodydavome, kaip jie išdykauja pertraukėlių metu. Labai tikiuosi, kad šiemet iš ju sulauksime dar daugiau humoro ir juoko“.

G. Jaunius išskiria Katažinos Nemycko nuoširdumą ir spinduliuojamą energetiką. „Tam tikra prasme, ji yra tobuliausiai formatą atitinkanti savo plastika, gestikuliacija, energija“, – komplimentų merginų grupės „Pop Ladies“ narei negailėjo prodiuseris.

Žiūrovai laidą eteryje išvys rudenį, o aklosios perklausios bus pradėtos filmuoti birželio viduryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)