Šia žinia garsus televizijos veidas pasidalijo socialiniuose tinkluose.

Įrašu P. Skučas leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Nuotraukos su kolegomis LNK žinių tarnyboje: prieš 10 metų su pirmąja kolege Živile Vaškyte, prieš penkerius su Lavija Šurnaite, prieš 8 su žmona Indre Skučiene, prieš keletą su Karolina Liukaityte, prieš metus su Jauniumi Matoniu ir prieš mėnesį su Gintaru Deksniu ir Egle Šantaraite.

Taip sutrumpintai atrodo mano per dešimt metų nueitas kelias laidoje „Labas vakaras, Lietuva“.

Užaugau. Dėkoju visiems kolegoms nuo pirmo iki paskutinio, su kuriais kūrėme, lipdėme. Buvo ir sunkiau, ir lengviau – viską praėjome. Pavyko. Padarėme.

Buvo laikas priimti kasdienio tiesioginio eterio iššūkį ir pasisveikinti su žiūrovais, dabar atėjo laikas atsisveikinti.

Ne paslaptis, kad pastaruoju metu buvau išėjęs kūrybinių atostogų. Apmąstyti, pasižiūrėti į viską iš šono. Ir tikrai reikėjo to mėnesio atitrūkti, suprasti, kad laidoje padariau viską, ką norėjau ir ką galėjau. Linkiu kolegoms toliau sėkmės ją kuriant.

Kur toliau? Nežinau. Ateis laikas ir atsivers nauji keliai, nauji gyvenimo projektai. Laikas parodys, o dabar laikas tikrai tikrai pailsėti“, – rašė P. Skučas.

Delfi kalbintas vyras išliko atviras – jis džiaugėsi kiekviena akimirka televizijos eteryje.

„Toks laikmetis išėjo, bet tikrai džiaugiuosi už kiekvieną turėtą dieną. Nebuvo nė vienos vienodos dienos“, – sakė jis.

Ir nors tikisi ateityje sulaukti kokių nors darbo pasiūlymų, šiuo metu P. Skučas norėtų šiek tiek daugiau laiko praleisti su šeima.

„Kai užsidaro vienas gyvenimo etapas, vis tiek prasideda kitas. Dabar etapas – pabūti daugiau su šeima. Šiek tiek etapo skirti vieni kitiems, pasiruošti dukros trečiai klasei, o tada žiūrėsiu, kur keliausiu“, – Delfi komentavo televizijos laidų vedėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)