Paslaptimis apipinto realybės šou scenoje „69 Danguje“ merginos atskleidė visiškai naujai. „Atsisakėme supermergaičių įvaizdžio. Tokios, kaip šį šeštadienį, dar nebuvom bandžiusios lipti į sceną“, – apie ekstremalius pasikeitimus pasakojo Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Grupės merginos prisipažįsta, jog naujojo įvaizdžio „kaltininkas“ – dizaineris Robertas Kalinkinas, transformavęs merginų išvaizdą neatpažįstamai. Seksualių merginų amplua „Paslapčių namų“ scenoje buvo pakeistas į rafinuotą, elegantišką ir subtiliai moterišką grupės narių vaidmenį.

„Mes visos pasikeitėme, natūralu, keičiasi ir mūsų įvaizdis bei muzika. Grįžtame naujais garsais, kitoms spalvom“, – apie grupės pokyčius sako Nijolė. „Nuo šiol mūsų grupėje bus gyvas garsas – smuikas, saksofonas bei gitara“, – apie jau šeštadienį TV3 eteryje skambėsiantį grupės debiutą pasakoja „69 Danguje“ narės.

Jau dešimtoji tiesioginė „Paslapčių namų“ transliacija buvo išties karšta – susikovė turtingiausia namo gyventoja Karolina ir jau ne kartą didelio žiūrovų palaikymo sulaukę ir į namą sugrįžę Jolita ir Gintautas. Likus trims realybės šou savaitėms – kova dėl beveik 100 000 litų tampa vis smarkesnė.

"Visi čia atėjome laimėti pagrindinio prizo. Tikrai neverksiu. Jaučiuosi puikiai, labai gerai, nes matau, tai, ką noriu matyti. Šįvakar būsiu su visais šiais žmonėmis, kurie čia atvyko mane palaikyti", - išėjusi iš "Paslapčių namų" kalbėjo Jolita. Karolina tuo metu džiaugėsi pasilikusi šou.

Jolita, palikdama šou, atskleidė ir savo paslaptį: "Mano paslaptis buvo, kad esu žiedinės trasos važiavimo sportiniu motociklu dviese entuziastė", - atskleidė ji.

"O Dieve, vos širdis nesustojo", - sugrįžusi į kambarius, kuriuose gyvena jau keletą mėnesių, kalbėjo Karolina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (513)