Po šio ypatingo vakaro dėl galimybės laimėti daugiau kaip 100 000 litų, kovos likę 9 „Paslapčių namų“ dalyviai.

Į 12 savaičių truksiančią paslaptingą realybę nėrusius drąsuolius šį savaitgalį kalbinti teko vienai Agnei Grigaliūnienei. Šį penktadienį 42-ąjį gimtadienį atšventęs Marijus Mikutavičius filmavime nedalyvavo.

Kaip DELFI sakė TV3 Komunikacijos vadovė Erika Vyšniauskaitė, M. Mikutavičius filmavime nedalyvavo dėl asmeninių priežasčių.

Mylimam vedėjui "Paslapčių namų" dalyviai sudainavo originaliai perdarytą sveikinimo dainą.

Tiesa, laidoje netrūko ir ašarų. Agnė sunkiai tvardydama emocijas laidos pradžioje prašė visų pagerbti išėjusį Vytautą Šapranauską.

Tiesioginiame TV3 eteryje koncertavo „X Faktoriaus“ finalistės grupės „Roxy 5“ ir „4 Roses“. Prie pastarųjų teletilto būdu prisijungė ir dainingoji "Paslapčių namų" dalyvė Dileta. Tiesa, iškart po to, kai Dileta paliko realybės šou, scenoje ji galėjo su grupės merginomis sudainuoti ir akis į akį - ne per ekraną.

Visą savaitę mergina, nekreipdama dėmesio į kolegų replikas, ruošėsi šeštadienio pasirodymui. „X Faktoriuje“ sublizgėjusi Dileta ne kartą sakė, kad muzika užima labai svarbią vietą jos gyvenime.

Jolitos ir Diletos paslaptys jau buvo žinomos tiek žiūrovams, tiek „Paslapčių namų“ gyventojams. Šią savaitę Diletos paslaptį įvardino turtingiausia namo gyventoja Karolina. Mergina atspėjo, kad dėl išlikimo kovojanti Jolita yra žiedinės trasos greičio rekordininkė, važiuojant dviese sportiniu motociklu. Diletos paslaptis skambėjo kiek paprasčiau. Mergina į šou atėjo slėpdama, kad buvo ne savo noru uždaryta į vienuolyną. Diletos paslaptį įminė su ja dėl išlikimo konkuruojavusi Jolita.

Primename, kad praėjusią savaitę abi merginos jau kovojo dėl išlikimo tiesioginės transliacijos metu, tačiau nei viena nepaliko projekto. Žiūrovų balsai virto „Paslapčių namų“ pinigais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (309)