Prieš daugiau nei metus R. Gaidan socialiniuose tinkluose paskelbė apie svajonės išsipildymą – naujus nuosavus namus.

„Jei tiksliai, tai 79,5 kv. m, tai skaitosi kaip sodo gyvenamasis namas. Ir iš tikrųjų man per akis užtenka – trys kambariai, svetainė su virtuvė. Man daugiau ir nereikia. Man patinka, kad vieno aukšto, nereikia laipiot pirmyn atgal“, – laidoje šypsodamasi pasakojo moteris.

Renata Gaidan

„KK2“ Renata prabilo, kad nuosavam būstui taupė pakankamai ilgai. O prie įsirengimo prisidėjo ir jai artimi žmonėms. Būtent jiems ji jaučia didelį dėkingumą.

„Yra keli žmonės, kuriems aš noriu padėkoti – tai dukrytei už jos motyvaciją ir spaudimą, tada mano mamytei ir patėviui, nes be jų irgi nebūtų. Mamytė padovanojo dalį pinigų, o patėvis suorganizavo remonto darbus <...>“, – dėkojo ji.

Renata Gaidan

Beje, daugelį baldų dainininkė pirko Lenkijoje, nes atlikusi internetinį tyrimą sužinojo, kad ten daug pigiau, nei Lietuvoje.

„Prasidėjo viskas nuo vonios. Man santechnikas sako: „Vsio, Renatačka, gali pirkti jau baldus į vonią.“ Ir sakau: „Kokius? Ką“ Nes neturėjau tuo metu su kuo pasitarti.

Atsiunčiau, ko reikia, ir žiūriu kainas. Ant durniaus suvedžiau Suvalkus, kiek ten kainuoja. Žiūriu, kad Dieve, Marija, kiekvienas baldas 100-150 eurų pigiau“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)