Susumavus visų trijų pasirodymų balus paaiškėjo, kad pirmasis projektą palieka Leonas Somovas ir jo partnerė Rocio. Nors pats Leonas dėkojo partnerei ir visiems jį palaikiusiems, kiti projekto dalyviai neslėpė emocijų – šluostėsi pirmąsias liūdesio ašaras. Kitą sekmadienį projekte pasirodys likusios 7 poros, rašoma pranešime spaudai.

Šį kartą visų dalyvių pasirodymai vyko įspūdingoje tango katedroje, pavadinimu „La catedral“. Dalyvius, kaip įprasta, vertino atsitiktiniai 4 Buenos Airių gyventojai. Šįkart komisijos nariais tapo dainininkė, scenografas, gitaristė ir „La catedral“ įkūrėjas. O šokio tema buvo tango ir emocijos. Pastarųjų buvo pačių įvairiausių… Tačiau kaip buvo įvertinti dalyviai?

Pirmieji sekmadienio vakarą pasirodė Simona Burbaitė ir jos partneris Juanas. Ši šokėjų pora sutaria puikiai – tiek tada, kai kartu leidžia laisvalaikį, tiek ir tuomet, kai repetuoja. Projektas nė neįpusėjo, o jų šokių bateliai jau plyšta! Kad šįkart poros šokis buvo ypač sudėtingas, pastebėjo ir žiūrovai, o laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis netgi nusistebėjo, ar taip šokant nėra pavojinga gauti traumos? „Su Juanu – ne“, – drąsiai jam atsakė S. Burbaitė.

Tačiau visų nuostabai, šįkart šokėjus vertinusi komisija buvo ypač griežta – Simona ir Juanas įvertinti vos 14 balų. „Gražus šokis, nors ir atrodė labai intensyvus – gal net per intensyvus. Aš galbūt jį net sulėtinčiau ir pridėčiau kiek emocijos. Kas liečia aprangą, Simona atrodo puikiai, o Juanas – nelabai. Bet iš esmės buvo gražu“, – sakė vienas komisijos narys.

Vytautas Medineckas-Ironvytas ir jo partnerė Paola pasirodė antrieji. Įspūdingi Ironvyto raumenys neliko nepastebėti ir komisijos narių – pastarieji apipylė jį komplimentais. Tiesa, ne viskas buvo tobula…

„Man patiko abiejų drabužiai, figūros, nors iš pradžių buvote nedrąsūs – matėsi drebančios kojos. Tik nežinau, kodėl mūvėjote trumpas kojines…“ – po pasirodymo sakė viena iš komisijos narių, o iš viso ši pora surinko 18 balų.

Tretieji pasirodė Ineta Stasiulytė ir jos partneris Marcos. Pora visuomet sugeba nustebinti – ne išimtis buvo ir šis kartas. Tiesa, kitaip nei kiti dalyviai, ši pora net ir treniruojasi visuomet viena – pagalbos jiems nereikia.

„Kokio trenerio? Aš su dievu šoku – kas dar gali būti aukščiau jo, ir kažką pasakyti?“ – šypsojosi tai komentuodama Ineta.

Panašu, kad Inetos gebėjimais nesuabejojo ir Buenos Airių gyventojai – pora buvo įvertinta 19 balų. „Jūs esate hipnotizuojantys, o energija, kurią suvaldėte, atrodo neįtikėtina. Ineta atrodo kaip tikra šokėja – ar ji yra tango šokėja? Tai – kažkoks išdūrimas“, – negalėjo patikėti pasirodymą vertinusi dainininkė.

L. Somovas ir jo partnerė Rocio su sunkumais susidūrė jau repeticijų metu. Kadangi mergina yra profesionali šokėja, praėjusią savaitę ji daugiau dėmesio skyrė kitiems savo pasirodymams, bet ne repeticijoms su Leonu.

Kad porai yra kur tobulėti, pastebėjo ir komisija – jie Leoną ir Rocio įvertino 14 balų. Deja, šis pasirodymas Leonui tapo paskutiniu. „Labai romantiška, tačiau man trūko pačio tango – jo nemačiau. Labai to laukiau, bet nesulaukiau. Tai buvo labiau valsas nei tango“, – sakė pasirodymą stebėjęs scenografas.

Dijorai Petrikonytei, šokančiai su partneriu Mauro, šio pasirodymo metu teko tapti tikra gundytoja. „Mūsų šokio tempas labai didelis – reikia būti labai aistringai, vaidinti, kad jo lyg noriu, lyg ir ne, lyg ir traukiu jį, lyg ir atstumiu. Man reikia būti gundytoja… Atrodo, kad man tai nelabai įgimta – aš daugiau galiu pasijuokti“, – atviravo ji.

Ir nors poros pasirodymas, kaip ir S. Burbaitės, lietuviams pasirodė įspūdingas, Buenos Airių gyventojai turėjo kitą nuomonę. Iš viso pora gavo 13 balų.

„Man labai patiko daina, kurią pasirinkote. Apranga – labai graži. Tačiau jos veide nuolat mačiau įtampą, ir tai man neleido įsijausti į jūsų istoriją. Dijora buvo įsitempusi ir per daug susikoncentravusi į šokį. Įtampos jausmas persidavė ir man“, – sakė pasirodymą vertinęs scenografas.

Dovydas Laukys ir Candela – vieni iš projekto favoritų. Tiesa, jiedu laiką leidžia ne tik repeticijų salėje, bet ir už jos ribų. „Net jei reikės atsisveikinti, aš tikiuosi atskristi į Lietuvą. Tikiu, kad pasimatysime ir dirbsime prie kitų projektų – aš apie tai svajoju“, – dar prieš pasirodymą sakė Dovydo partnerė Candela.

Šokėjų pora ir vėl sukūrė įspūdingą pasirodymą – lietuviai audringai plojo, o štai vietiniai Buenos Airių gyventojai pasirodymą įvertino 17 balų. „Nuostabu. Tu – muzikantas arba dainininkas, ir tai matosi, nes gerai jauti muziką. Puikiai atliktas tango“, – po pasirodymo sakė viena komisijos narė.

Toma Vaškevičiūtė ir jos partneris Jose visus nustebino savo šokiui pasirinkę žinomos Lietuvos dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu hitą! Tiesa, iš griežtosios komisijos pora tegavo 15 balų…

„Matėsi, kad ji yra aktorė. Jūs turėjote puikų ryšį, bet kaip ir kitoms vakaro poroms, jums šiek tiek trūko tango – aš jo nejaučiau. Taip pat jūsų keista apranga – truputį per daug atvira. Tačiau nepaisant to, man patiko“, – pasirodymą įvertino vienas komisijos narys.

Paskutinieji sekmadienio vakarą pasirodė Dainius Kazlauskas ir jo partnerė Ayelen – tai pora, surinkusi maksimalų – 20 – balų skaičių. Dainius savo partnerei Ayelen dėkingumą reiškia kasdien – žinomas aktorius įsitikinęs, jog jiems šokti pavyksta tik dėl jos.

„Dainius ir Ayelen yra nuostabi pora, bet man taip norisi jam įkvėpti daugiau pasitikėjimo savimi… Tačiau tam, kad jis imtų savimi labiau pasitikėti, reikia laiko. Manau, kad iki projekto Argentinoje pabaigos, Dainius su tuo tikrai susitvarkys“, – tai pastebėjo ir tango mokytojas Sigitas Repšys.

Ir vis dėlto būtent šios poros pasirodymas sužavėjo ir griežtąją komisiją! „Abu buvote fantastiški. Jeigu šios dienos tema buvo emocija, tai manau, kad jūs buvote tie, kurie temą tikrai išpildėte. Turint omenyje, kad Dainius nėra profesionalus šokėjas, jūs istoriją papasakojote puikiai“, – sakė vienas iš komisijos narių.

„Tangomanai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3, o tai, kas lieka už kadro – per Go3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją