Pirmieji pasirodė Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas. Teisėjai negailėjo jiems liaupsų ir gyrė už charizmą pasirodymo metu. Pora gavo 23 komisijos balus.

Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas

Antrieji ant parketo žengė Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius. Jų pasirodymas, kuris dėl numatytų priežasčių buvo įrašytas dar praėjusią savaitę, sulaukė nemažai pastabų dėl aprangos pasirinkimo ir tokią interpretaciją komisija vadino labai įdomia, tačiau pagyros skambėjo už puikią nuotaiką, kurią jie spinduliavo. Jie gavo 20 balų iš teisėjų.

Trečiuoju numeriu sceną užkariauti žengė Justė Komskytė-Vaiciekiūtė ir Gabrielius Sasnauskas. Jie sulaukė pagyrų už eleganciją. Vis dėl to, techniškai pasirodymas komisijai nepasirodė idealus. Deja, porai skyrė tik 16 balų.

Justė Komskytė-Vaiciekiūtė ir Gabrielius Sasnauskas

Ketvirti šoko Tadas Gryn ir Ala Karpenko. Tadas sulaukė liaupsių už tai, kad šoko esamuoju momentu ir kūrė pasirodymą čia ir dabar. Jiems skirti net 27 balai.

Tadas Gryn ir Ala Karpenko

Penktieji pasirodė Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė. Komisija nepraleido progos atkreipti dėmesį į gan ekstravagantišką jų įvaizdį ir suabejoti, ar Vaidoto pasirinkimas buvo pakankamai vyriškas. Jie pelnė 23 balus.

Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė

Šeštieji ant parketo sukosi Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas. Jauniausioji projekto pora sulaukė pagyrų už itin grakštų, lengvumu alsuojantį pasirodymą. Pora gavo 21 balą.

Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas

Septintoji pora buvo Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė. Komisija gyrė juos už šokio pasirinkimą ir teigė, kad jis buvo labai įtraukiantis. Jie pelnė 24 balus.

Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė

Aštuntieji šoko Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius. Pora sulaukė pagyrų už pasirodymą. Komisija teigė, kad buvo suderinti šou elementai ir išlaikyti kokybės standartai. Jie gavo 28 balus.

Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Devintieji pasirodė Simas Kučas ir Melisa Valinovič. Komisija gyrė, kad šokio žingsneliai buvo tvirtesni, bet pabaiga pernelyg dramatizuota. Pora pelnė 14 balų.

Simas Kučas ir Melisa Vainovič

Dešimtieji šoko Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis. Pora buvo giriama už įvaizdį, kompoziciją ir techninį išpildymą. Komisija teigė, kad tai bene geriausias jų pasirodymas iki šiol. Jie gavo 25 balus.

Indrė Stonkuvienė ir  Rolandas Beržinis

Vienuolikti ant parketo sukosi Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto. Jie sulaukė liaupsų už techninį išpildymą, tačiau komisija pasigedo emocijų. Pora įvertinta 20 balų.

Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto

Dvyliktoji pora buvo Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj. Nors sambos žingsneliams tvirtumo stigo, vis dėl to komisija sulaukė pagyrų už savo šokio savitumą ir stilių. Jiems skirti 22 balai.

Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, tapo aišku, kad projektą palieka Justė Komskytė-Vaiciekiūtė ir Gabrielius Sasnauskas. Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas susumavus trijų savaičių komisijos balsus tapo lyderiais.

Projekte vis dar lieka vienuolika porų: Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius, Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas, Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis, Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius, Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas, Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj, Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto, Tadas Gryn ir Ala Karpenko, Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė, Simas Kučas ir Melisa Valinovič, Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė.

Pasirodymo akimirkos – nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)