Kitaip nei atrankų metu, finaluose dalyvių likimą sprendžia tik žiūrovai. Balsuodami už savo favoritus, būtent jie nulemia, kas gaus laimingą bilietą į superfinalą, rašoma pranešime spaudai.

Daugiausiai žiūrovų balsų šį sekmadienį pelnė šokėjas Ignas Tamulis, atlikėjas Artemas Fesko, iliuzionistas Justinas Malinauskas ir elektrine gitara grojęs Gabrielius Batutis. Šie dalyviai pateko į superfinalą ir kovos dėl nugalėtojo titulo.

Pirmasis finalas prasidėjo „Modus dance“ pasirodymu – šokių kolektyvas sulaukė pagyrų iš teisėjų. „Matau jus lyg pirmą kartą. Jūs labai mokate keistis“, – sakė teisėja Inga Jankauskaitė, o Justinas Jankevičius pridėjo, kad šokėjai nuolatos sau kelia kartelę aukštyn.

Smuikininkė Augustina Vizbaraitė pradžiugino puikiu pasirodymu ir išskirtiniu, pačios pagamintu kostiumu. Muzikantė nukėlė į kompiuterinį žaidimą – visi buvo sužavėti!

Šokių kolektyvas „Lili team“ tikino, kad šiam pusfinaliui itin ruošėsi. Šokėjai tikėjosi, kad tie, kurie juos myli, negailės balsų. J. Jankevičius teigė gerbiantis šį kolektyvą, nes paskutinieji šokėjai šoko taip pat gerai, kaip ir tie, kurie stovėjo priekyje.

Džiazo šokių atstovė Morta Šmitaitė paruošė moteriškumu spinduliuojantį pasirodymą! I. Jankauskaitė gyrė apgalvotą šou, detales ir pačią šokėją. „Fantastiškas numeris – esate scenos diva“, – kalbėjo J. Jankevičius.

Klaudijus, Tadas ir Edas – gatvės gimnastai, žavintys fizinėmis savybėmis, jėga ir puikia fizine forma. „Jūs tikrai pribloškėte. Tai – sportas, kuris neatrodo vien tik sportas“, – pridūrė Marijus Mikutavičius.

Ališauskų šeima – tikra projekto pažiba. Šį kartą dalyviai nusprendė atlikti „Eurovizijoje“ skambėjusią Lietuvos dainą „Stay“. Teisėjai teigė, kad daina – itin sudėtinga. Būtent tai, anot teisėjų, šeimai ir pakišo koją. „Uždavinys buvo per sudėtingas“, – kalbėjo I. Jankauskaitė.

Oro akrobatės „Delarija“ užbūrė magiška atmosfera ir puikiu pasirodymu. Teisėjai teigė, kad šou buvo toks geras, jog jie pamiršo, kad reikės kažką komentuoti . „Viskas buvo nuostabu“, – sakė I. Jankauskaitė, o M. Mikutavičius pridėjo, kad jis buvo tiesiog užburtas!

Justinas Malinauskas kiekvieną kartą sugeba nustebinti. Iliuzionistas ir vėl surengė šou, po kurio visiems kilo klausimas – kaip jam tai pavyko? „Jūs toks lengvas! Man taip patinka, kad viskas vyksta tarp kitko“, – komentavo I. Jankauskaitė.

„Labai mėgstu, kai mane apgaudinėja, o jūs tą darote labai įdomiai“, – sakė J. Jankevičius.

Gabrielius Batutis scenoje grojo elektrine gitara – jo pasirodymas nepaliko abejingų. „Turi labai gerą skonį“, – sakė M. Mikutavičius, o I. Jankauskaitė pridėjo, kaip puikiai matyti vaikino progresas.

Eldaras Juldaševas paliko teisėjus be žado. Ukrainietis oro akrobatas nustebino itin sudėtinga technika ir energetiškai stipriu pasirodymu. „Neįmanoma atplėšti akių. Jūsų venomis teka tai, kas turi tekėti kiekvieno artisto kūne. Linkiu jums didžiausių cirko arenų“, – sakė I. Jankauskaitė.

Šokėjas Ignas Tamulis atviras – po praėjusio pasirodymo kartelę sau užsikėlė labai aukštai. Panašu, kad planas pavyko – pasirodymas buvo nuostabus! „Siaubo filmo ir dirbtinio intelekto derinys – fantastiška idėja. Jūsų pasirodymas buvo labai įspūdingas“, – kalbėjo J. Jankevičius.

Angeliško balso savininkas Artemas Fesko iš Ukrainos ir vėl pakerėjo teisėjus. Pagyras žėrę scenos profesionalai tiesiog pritrūko žodžių. „Bravo yra per mažai“, – sakė I. Jankauskaitė.

Pirmojo finalo akimirkos nuotraukose:

Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją