– Ar buvo pačiai staigmena, kad „Google“ paieškos sistemoje esate labiausiai ieškomas žmogus?

– Netikėta, pripažinsiu, nes vyksta kur kas svarbesnių dalykų pasaulyje, Lietuvoje. Ką ir pati „googlinu“, kuo domiuosi ir panašiai, bet malonu.

Aš jau galbūt susigyvenau su tuo, kad mano gyvenimą, skyrybas ir bet kokį žingsnį gyvenime aptarinėja visa Lietuva, būrys žmonių. Kartais būna sunku, kartais lengviau. Tai yra normalu, bet aš pasirinkau tokį gyvenimo būdą, su tuo labai glaudžiai susijęs mano verslas. Kaip sakant, niekas per prievartą nelaiko, niekas per prievartą neverčia eiti į ekraną. Savo noru einu, bet tikrai negalvojau, kad būsiu pirmoje vietoje tarp ieškomiausių žmonių. Kažkada, mano atrodo, 2020 metais, jeigu neklystu, buvau 6-oji, kaip tik pažiūrėjau pirmadienį. Man jau tada buvo „o, Dieve“.

– Tai visgi pasiekimas. Galima uždaryti tuos metus pakankamai džiugiai.

– Na, nežinau, ar čia pasiekimas, bet...

– Ar galima pajuokauti, ar pasiekimas yra tai, kad jūsų vyras Laurynas Suodaitis yra likęs 4 vietoje?

– Aš su juo nekonkuruoju.

– Aplenkėte daugybę kitų žmonių – Loreen, Valdas Benkunskas, Ed Sheeran, Aurimas Valujavičius, Rose Namajunas, Indrė Burlinskaitė, Monika Linkytė. Ar pati domitės šių žmonių gyvenimu?

– Sąraše išties nuostabūs žmonės. Mano pažįstama Indrė Burlinskaitė nuostabi moteris, jos gyvenimo periodas, įkvepianti istorija, kaip nepasidavė ir nepalūžo, yra ko pasisemti. Mūsų nuostabus meras, kuriuo tikrai esu patenkinta, kad dabar yra išrinktas. Šiame sąraše yra nuostabių žmonių. Aš visą laiką tokia kukli, atrodo, gal neverta tos pirmos vietos, kad mane labiausiai „googlintų“. Gal iš šio sąrašo yra žmonių, labiau vertų pirmos vietos.

– Kaip galvojate, ar „googlino“ dėl to, kad ieškojo kažkokios informacijos?

– Gali būti, kaip ir visą laiką nori iki smulkmenos viską sužinoti, ištraukti būtų ir nebūtų dalykų. Tai yra normalu, kai esi žinomas žmogus, apie tave nori žinoti viską. Jeigu kažko nepasakai, žmonės bandys „googlinti“, jeigu neras, sukurs savo teorijas, išvadas.

Būna toks dalykas – pats susigalvoji, pats patiki ir dar kitiems papasakoji, kaip gryną tiesą.

– Ar yra dalykų, kuriuos, jeigu būtų galimybė, norėtumėte ištrinti?

– Tikrai taip, kadangi pati turiu vaikų. Ne kartą pagalvojau, kad tam tikri dalykai gali atsiliepti vaikams, tam tikri pasisakymai, išsireiškimai. Tačiau mes gyvename vieną kartą, niekas nesame tobuli. Kas pasakyta, tas pasakyta. Reikia nebijoti klysti, nebijoti daryti klaidų, nes mes esame žmonės. Mes nesame robotai, jeigu būtume robotai, viskas būtų sudėliota idealiai. Visi klysta, visi daro klaidų...

– Tarp ieškomiausių klausimų – kiek kainuoja skyrybos?

– Šitą mačiau. Galiu pasakyti tik vieną, kartais skyrybos gali kainuoti ženkliai brangiau negu vestuvės, o kartais ir ne.

Emociškai skyrybos kainuoja brangiausiai, nes pasekmės lieka. Padarytos traumos irgi lieka širdyje, nusėda. Neištrinsi to iš gyvenimo. Ne pirma ir ne paskutinė skiriuosi, visi išgyveno, išgyvensiu ir aš.

– Gal atnešė kažką šie dalykai ir gero? Gal galima kartais iš to pasiimti vertingų, naudingų dalykų?

– Faktas, kadangi mano verslas yra labai glaudžiai susijęs su socialine medija, žinomumu.

Aš kaip ir visi kiti žmonės. Kartais tikrai nėra malonu skaityti apie save „oi, kokia tuštutė“ ir panašiai. Galvoju, kame tuštutė, kad turiu verslą, du vaikus, „niekam nesėdžiu ant sprando“, nesu jokio vyro išlaikytinė. Viską pasidariau savo rankomis, jėgomis ir bemiegėmis naktimis.

Labai retai skaitau komentarus, bet norėčiau kiekvieną žmogų, kuris komentuoja, bando įžeisti, pasodinti į savo vietą bent 2-3 dienoms ir tada pažiūrėčiau, ką jie kalbėtų.